"Hizmeti oy oranı yüksek ilçeden başlatacağım"

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve adayı Melih Gökçek, Elmadağ'da seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Hizmeti oy oranı yüksek ilçeden başlatacağım
24 Şubat 2014 Pazartesi 14:01 tarihinde eklendi.
Seçim otobüsünün üzerinde halka hitap eden Gökçek, ilçeler arasında oy oranın ne kadar yüksek olursa, hizmeti o ilçeden başlatacağım" dedi.
 
Çok sayıda araç konvoyu ile dün akşam Elmadağ ilçesine gelen Melih Gökçek, seçim otobüsü üzerinde önce halka hitap etti daha sonra da otobüsün üzerinde partililerle AKP seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi.
 
Dün akşam saatlerinde Elmadağ ilçesine gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Melih Gökçek önce 15 bin nüfuslu Hasanoğlan Mahallesi'nde partililerle buluşup, sorunları dinledi. Partililer, Hasanoğlan'nın son zamanlarda içme suyu sıkıntısı ve ulaşım sorunu yaşadıklarını belirten vatandaşlara Gökçek, "Tekrar seçilmem durumunda Hasan Deresine küçük bir barajla bu su sorunu çözeceğiz. EGO'ya vereceğim talimatla otobüs sayısının artırılması ise ulaşım sorunu ortadan kalkacak" dedi.
 
 
Elmadağ'da AKP seçim bürosunun açılışına katılan Gökçek, burada seçim otobüsü üzerinde önce vatandaşlara hitap etti, ardından yine araç üzerinde Elmadağ Belediyesi Başkanı ve adayı Gazi Şahin ve partililerle seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Başkan Şahin konuşmasında, Büyükşehir belediyesinin çalışması sonucu Elmadağ'ın her alanda hizmet aldığını, bu hizmetlerin kesilmemesi için Elmadağlılardan oy istedi.
 
ORGANİK PAZAR
 
Melih Gökçek ise Elmadağ'a verdikleri hizmetlerle ilçenin çehresinin değiştiğini ifade ederken, vatandaşlardan oyların en az yüzde 55'e çıkarmalarını istedi. Gökçek, "İlçeler arasında oy oranın ne kadar yüksek olursa, hizmeti o ilçeden başlatacağım. Tüm ilçelerde olduğu gibi Elmadağ'da tarıma ve hayvancılığa önem vereceğiz. Bundan sonra tarlalarımızı nadasa bırakmayacağız. Bu konuda çalışmalarımız var. Samsun yolu kenarına kuracağımız organik pazarlarla köylü ürünlerini burada satıp para kazanacak, sattıkça da daha çok ürün üretecekler" dedi.
 
Elmadağ halkı, Gökçek'ten isteklerini otobüsün önüne yapıştırdıkları küçük not kağıtları ile iletmeye çalıştı. Belediyede Başkan Şahin ile görüşen Gökçek, daha sonra Hasanoğlan Atatürk Anadolu Öğretmen Lisesi'nde partililerle akşam yemeği yedi.

DHA