"Hocam beni affet"

Sakatlığı nedeniyle idmanlara çıkamayan Portekizli golcü, hafta içinde Ümraniye’ye geldi ve teknik direktör Samet Aybaba’ya sarılıp “Hocam beni affet. İkinci yarıda hiç katkı sağlayamadım” dedi

Hocam beni affet
08 Nisan 2013 Pazartesi 10:06 tarihinde eklendi, 1.413 kez okundu.

 

Beşiktaş'ın Portekizli santrforu Hugo Almeida çok üzgün... Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle ligin ikinci yarısında bir türlü istediği istikrarı yakalamayan ve sadece 165 dakika sahada kalıp gol atamayan tecrübeli futbolcu, teknik direktör Samet Aybaba’dan özür diledi... 
 
Sezonun ilk devresinde oynadığı 15 maçta 9 gol atıp, 6 da asist yapan Almeida, ikinci yarının ilk haftasında oynanan İstanbul BŞ maçında sakatlandı... Bir sonraki hafta G.Saray derbisine çıkamayan golcü oyuncu, 20. haftadaki Karabük maçında henüz tam olarak iyileşmemesine karşın sahaya çıktı ve bunun faturası ağır oldu. Almeida bu karşılaşmanın 16. dakikasında yeniden sorun yaşadı ve oyunu terk etti. Üst üste 5 maç kaçırıp, tam 15 ay sonra Kasımpaşa maçında sahalara dönen Portekizli, bu mücadelede 45 dakika oynadı.
 
1.5 AY YOK
 
Geçen hafta ise Mersin İdmanyurdu ile karşılaştı Beşiktaş ve Almeida 2 ay sonra ilk kez 11’de yer aldı. Ancak şanssızlık yine yapıştı yakasına ve 12. dakikada attığı bir depar sırasında sol arka adalesi yırtıldı. Bilindiği gibi 6 hafta forma giyemeyeceği açıklanan Portekizli, sakatlığı sebebiyle antrenmanlara çıkamadı. Ama hafta içinde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ne gelip Samet Aybaba’yla görüştü. 
 
Almeida, deneyimli çalıştırıcıya sarılıp, “Hocam çok özür dilerim. Beni affet, ikinci yarıda hiç katkı sağlayamadım” dedi. Ayrıca takım arkadaşlarıyla da biraraya gelen dev forvet, onlardan da tek tek özür diledi. 

Vatan Gazetesi