Holosko geri dönüyor

Devre arasında yapılan transferlerin ardından Büyükşehir Belediye'ye kiralanan Filip Holosko, sergilediği performansla şimdiden Beşiktaş Yönetimi'nin ve teknik heyetinin gözüne girmeyi başardı.

Holosko geri dönüyor
18 Nisan 2011 Pazartesi 11:25 tarihinde eklendi, 1.430 kez okundu.

 

Beşiktaş tribünlerinin çok sevdiği ve 2009’daki şampiyonlukta başrolü oynayan Filip Holosko, devre arasında geçirdiği sakatlık ve yapılan transferlerin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye’ye kiralamıştı. Sakatlığını beklenenden kısa bir süre içerisinde atlatan Slovak yıldız, son haftalarda inanılmaz bir çıkış içerisine girdi. Önce kupada, sonrasında da ligde kendisini göstermesini bilen genç futbolcu, performansıyla Beşiktaşlı yetkililerin de dikkatini çekti.
 
Eski günlere dönüyor
 
Siyah-Beyazlı kulüple sözleşmesi devam eden Holosko’nun, yeni sezonda da Siyah-Beyazlı takımla yola devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Sakatlığını geride bırakıp, eski günlerdeki futboluna dönüş sinyalleri veren Filip Holosko, ligin flaş takımı Büyükşehir Belediye’nin de en büyük silahı konumuna gelmesini bildi. Kardemir Karabükspor filelerini de havalandıran Holosko’nun yakın çevresine, “Beşiktaş’ta kalmak istiyorum. Yabancı kontenjanı konusunda sıkıntılar yaşandığını biliyorum, ancak ben de yeteneklerimi gösterip, bu takımın bir parçası olduğumu kanıtlayacağım. Ancak forma giydiğim sürece İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne faydalı olmak için elimden geleni yapıyorum” ediği öğrenildi.