Holosko'ya sürpriz talip!

Trabzonspor transferde ilk sıraya Beşiktaş'ın Slovak oyuncusu Holosko'yu aldı.

Holoskoya sürpriz talip!
08 Haziran 2013 Cumartesi 12:51 tarihinde eklendi.
Takvim'in haberine göre; Futbol Direktörü Ünal Karaman ve Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay'ın önceki gün kulüp binasında bir durum değerlendirmesi yaparak Beşiktaş'tan Holosko'nun alınması yönünde rapor verdiği iddia edildi. Bu gelişmenin ardından Trabzonspor Yönetimi'nin Beşiktaş'a teklif sunmaya hazırlandığı belirlendi. Holosko'yu özellikle deplasman maçlarında kullanmak isteyen Mustafa Reşit Akçay'ın alınmasını şart koştuğu gelen bilgiler arasında.
 
BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ SICAK BAKMIYOR
 
Beşiktaş Yönetimi'nin Trabzonspor'un beklenmedik bu isteği karşısında kararsız kaldığı ortaya çıktı. Başkan Orman'ın teklife pek sıcak bakmadığı ve Holosko'yu bırakmak niyetinde olmadığı öğrenildi. Bordo-Mavili yönetimin buna rağmen Beşiktaş ile en kısa sürede masaya ötürerek transferi bitirmeye çalışacağı öğrenildi.
 
GEÇEN SEZON İYİ BİR ÇIKIŞ YAPMIŞTI
 
Geçen sezon Beşiktaş'ta özellikle ilk yarıdaki performansıyla göz dolduran Holosko'nun ise Trabzonspor'un kendisiyle ilgilendiğinden haberdar olduğu belirlendi. Slovak yıldızın yakın çevresine, "Beşiktaş'tan ayrılmayı düşünmüyorum. Ancak Trabzonspor kulübüme ve bana cazip bir teklif sunarsa o zaman ailemle de görüşüp karara varacağım" dediği iddia edildi.