HOSİAD'dan TSO'ya tebrik ziyareti

Artvin’in Hopa Sanayici ve İşadamları Derneği (HOSİAD) Başkanı Sinan Altunsoy, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TSO) ziyaret ederek yeni göreve seçilen başkan ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini iletti.

13 Temmuz 2013 Cumartesi 11:51 tarihinde eklendi.

Sinan Altunsoy, Osman Akyürek ile 2 dönem TSO yönetiminde birlikte çalıştıklarını ifade ederek, “Sayın Akyürek bilgi birikim ve tecrübelerini asıl şimdi hayata geçirecektir. Kendisinin girişimci ve üretken yapısı, oda yönetimi ve meclisine de yansıyınca hedeflerine bir bir ulaşacağı konusunda iyimser düşünceler içerisindeyim. Hopa sıradan bir ilçe değil ve Hopa TSO da sırdan bir ilçe odası değildir. Bizler 2 dönem başkanlık yaptığımız zaman arkadaşlarımızla bunun bilinci içinde hareket ederek odamızı gerçekten ilde, bölgede ve Ankara'da TOBB bünyesinde düşüncelerine önem verilen bir oda konumuna taşımıştık. Bu duygularla Sayın Akyürek'e ve çalışma arkadaşlarına tekrar başarılar diliyorum.” dedi.

Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Altunsoy'un da belirttiği gibi 2 dönem oda yönetiminde birlikte çalıştık. Biz bu göreve talip olurken hedef ve amaçlarımızı halkımıza ve üyelerimize deklare ettik. Şeffaf olacağız, üretken olacağız, saygın bir oda kimliği ile bölge ve Ankara'daki her faaliyet içinde söz sahibi olmayı isteyeceğiz. İlçemizdeki dernek ve odalarımızla, siyasi partilerimizle, yerel yönetimimizle ve mülki idare ile hep ilişkilerimizi sıcak tutacağız. Hopa'nın gelişiminin daha üst noktalara taşınması konusunda çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Sayın Altunsoy’a ziyareti için tekrar teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Osman Akyürek ve Yönetim Kurulu Üyesi Zekeriya Yalçın ziyaret anısına HOSİAD Başkanı Sinan Altunsoy'a bir plaket takdim etti.


CİHAN