HTC One sahiplerine müjde!

HTC One sahiplerinin, firma içinden sızan bu bilgiyi duyduklarında çok sevineceklerine eminiz

HTC One sahiplerine müjde!
21 Mayıs 2013 Salı 13:50 tarihinde eklendi, 1.365 kez okundu.

 

Bir HTC One sahibinin, HTC geliştiricilerinden olduğu anlaşılan bir Twitter kullanıcısına yazdığı mesaj ve aldığı cevap, tüm HTC One sahiplerinin merak ettiği konuya netlik kazandırdı: HTC One için Android 4.2.2 güncellemesi, önümüzdeki 2-3 hafta içinde kullanıma sunulacak.
 
Mart ayında piyasaya çıktığında yaklaşık bir yıl önce kullanıma sunulmuş olan Android 4.1 işletim sistemine sahip olan HTC One, bu yönüyle biraz hayal kırıklığına neden olmuş, kullanıcılardan ve eleştirmenlerden olumlu eleştiriler alan telefonun neden 4.2.2 sürümüne sahip olmadığı sorgulanmıştı. O günden bu yana kullanıcılar, firmadan güncellemeyle ilgili resmi bir açıklama gelmesini bekliyordu.
 
Her ne kadar söz konusu Twitter mesajı resmi bir açıklama olarak görülemeyecek olsa da, Twitter üzerinden açıklamayı yapan LlabTooFeR ismini kullanan geliştirici geçmişte firma hakkında doğru bilgiler verdiğinden dolayı güncellemenin yakında kullanıma sürülmesini bekleyebiliriz. Android 4.2.2 güncellemesinin HTC One'a, kilit ekranı widget'ları ve hareket destekli klavye gibi özellikler kazandırması bekleniyor.

chip.com.tr