Hugh Jackman İstanbul'da

ÜNLÜ aktör Hugh Jackman, 17-20 Mart tarihleri arasında Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleştireceği 'An Evening with Hugh Jackman' adlı 4 özel gösteri öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Hugh Jackman İstanbulda
16 Mart 2015 Pazartesi 19:40 tarihinde eklendi.
Birkaç yıl önce Oscar Ödülleri'ni muhteşem bir performansla sunarak tüm dünyanın dikkatini çeken ünlü yıldız, basın toplantısına, Pharell Williams'ın Happy şarkısı eşliğinde dans ederek çıktı. Gazetecileri Merhaba diyerek selamlayan Jackman, Teşekkür ederim diyerek koltuğuna oturdu. 
 
Bir basın mensubunun ricası üzerine de, Elvis Presley'in Fever şarkısından kısa bir bölüm seslendirdi. Jackman, gösteride sürpriz bir Türk sanatçı ile sahneye çıkacağını da vurguladı.  
 
Hugh Jackman, "İstanbullu sanatseverler ile bu muhteşem sahnede buluşmak için sabırsızlanıyorum dedi.  
 
İstanbul ile olan bağlantısına da işaret eden Jackman, "Büyük büyükbabam burada yaşıyordu. Kimse emin değil ama, sanırım burada bir bankada çalışmış. Babam da birçok kere Türkiye'ye geldi ve bana der ki 'Sen kısmen Türk'sün, Türk sayılırsın.' O yüzden Türk kahvesine bayılıyorum. Yani sabahları kalktıktan sonra bir fincan Türk kahvesi içmek kadar beni mutlu eden bir şey yok dedi.
 
Basın mensuplarının, "Osmanlı torunu olduğunuz doğru mu sorusuna ise ünlü yıldız, "Aslında biraz karışık. Yani ailemin bazı üyeleri, bazıları Türk'tü diyor. Bazıları Yunan'dı diyor. Yani bilemiyorum ama, bugün buradayken Türk diyorum. Ama dürüst olmak gerekirse yüzde 100 emin değiliz karşılığını verdi.
 
JACKMAN'DAN DEV MÜZİKAL PERFORMANS
 
Broadway'deki gösterisinin ardından Avrupa'da ilk kez Türkiye'de sahne alacak olan Hugh Jackman'a, bu çok özel gösterisinde 32 kişilik orkestra ve dans ekibi eşlik edecek. Gösterisinde hayatından hikayelere de yer veren Hugh Jackman, sahnede 'Singin in the Rain' ve 'Guys and Dolls' gibi Broadway'in klasik olmuş ve en başarılı müzikallerinden 26 parça seslendirecek.
 
BROADWAY'İN ÖDÜLLÜ YILDIZI
 
Profesyonel müzikal kariyerine 1996 yılında Melbourne'da sahnelenen Beauty and the Beast'in Gaston rolüyle başlayan Hugh Jackman'ın Sunset Boulevard'da Joe Gillis karakteri ve Summa Cabaret'teki rolüyle yıldızı parladı. 1998'de Royal National Cabaret'de sahnelenen Oklohama'nın başrolü 'Curly' ile ünü Avustralya sınırlarını aşan oyuncu, "Müzikal Dalında En İyi Aktör kategorisinde Olivier Ödülleri'ne aday gösterildi. 
 
Sanatçı, 2004 yılında, dünyaca ünlü The Boy from Oz müzikalindeki rolüyle "Müzikal Dalında Üstün Başarı kategorisinde Tony ve Drama Desk Ödüllerine layık görüldü. 2009 yılında 'A Steady Rainle Broadway'de kısa bir süre sahne alan Hugh Jackman, aynı yıl sunuculuğunu yaptığı Oscar Ödül Töreni'ndeki performansıyla tüm dünyanın gözdesi oldu ve 2011'de yeni gösterisi 'Back on Broadway'le tekrar New Yorkluların karşısına çıktı. 
 
Jackman, 2012 yılında müzikalden filme uyarlanan Les Miserables'da canlandırdığı Jean Valjean karakteri ile En İyi Aktör dalında Golden Globe Ödülü'ne değer görüldü.
 
Ünlü yıldızın gösterisinde bilet fiyatları 192 lira ile 975 lira arasında değişiyor. İlk gösteri yarın akşam saat 21.00'de gerçekleştirilecek.