"Hukuk dışı tablo"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, kamuoyunda yer alan ve Başkan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtlarıyla ilgili "ahlak dışı, bazı hukuk dışı tablolar" dedi.

Hukuk dışı tablo
25 Şubat 2014 Salı 21:38 tarihinde eklendi.
 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, partisinin seçim çalışmalarına katılmak üzere akşam saatlerinde seçim bölgesi Şanlıurfa'ya geldi. Bakan Çelik, GAP Havaalanı'nda; Şanlıurfa Vali Vekili Ramazan Seçilmiş, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Jandarma Alay Komutanı Albay Selman Kömürcü, Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç ve partililer tarafından karşılandı.

Burada gazetecilerin, kamuoyunda yer alan ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtlarıyla ilgili sorduğu soruya Bakan Çelik, "Onlar çok yoğun sonra değerlendiririz. On gün buradayız. O esnada değerlendireceğiz.

Bunları tabi ki; tasvip etmek mümkün değil. Ahlak dışı, bazı hukuk dışı tablolar. İnşallah son olur temennisinde bulunuyoruz" diye cevap verdi.

DHA