Hulk'tan Chelsea'ye mesaj

Hulk'un menajeri Fonseca, oyuncusunun Londra ekibine gideceğine dair çıkan söylentilere yanıt verdi.

Hulktan Chelseaye mesaj
24 Mayıs 2012 Perşembe 10:05 tarihinde eklendi.

 

Porto'nun yıldız golcücüsü Hulk'un menajerliğini yapan Teodoro Fonseca, Chelsea'nin oyuncusuyla ilgilendiğini, fakat resmi bir teklifin kendilerine gelmediğini söyledi.
 
Şampiyonlar Ligi finalinin ardından Didier Drogba'nın takımdan ayrılmasıyla birlikte forvet arayışı içinde olan Chelsea'nin hedefinde Avrupa'nın formda golcüleri Hulk, Cavani, Lavezzi gibi isimler yer alıyor. 
 
Hulk için Chelsea'den resmi bir teklif almadıklarını belirten Fonseca, Daily Mail'a yaptığı açıklamada, "Chelsea'den gelecek tekliflere açığız. Ne zaman ve nerede olursa onlarla masaya otururuz. Onların ilgisinin olduğunu biliyoruz, fakat somut bir girişimde bulunmadılar. Hulk, Premier Lig'i seviyor ve Chelsea, onun için en doğru takımlardan biri olur." sözlerini kullandı.
 
Bu sezon takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Hulk'ın sözleşmesinde 80 milyon avroluk bir serbest kalma maddesi bulunuyor. Porto yönetiminin, bu serbest kalma maddesindeki ücreti alabilmek için Brezilyalı oyuncunun transferinde zorluk çıkarabileceği de haberde dikakt çeken bilgilerin arasında yer alıyor.
 
2008-2009 sezonundan bu yana Porto'nun formasını terleten Güney Amerikalı oyuncu, 166 maçta toplamda 76 gol ve 55 asist ile takımına katkı yaptı.
 
goal.com