Hülya Koçyiğit'in sırrı

Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi Anneler Günü için hazırladığı özeletkinliğinde tüm ziyaretçilerini Yeşilçam'ın dört yapraklı yoncasından biriolan Hülya Koçyiğit ile buluşturuyor.

Hülya Koçyiğitin sırrı
02 Mayıs 2012 Çarşamba 10:24 tarihinde eklendi, 2.888 kez okundu.

 

13 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek olan Anneler Günü özel etkinliğinde ünlüsanatçı Hülya Koçyiğit'in ailesi, sanatçı dostları, hayranları ve film setlerinde çekilmiş birçok eski fotoğrafı Kozzy'de sergilenecek ve sanatçınınkendisinde bile bulunmayan nostaljik fotoğrafları Kozzy AVM sergi alanında tümziyaretçilerimiz tarafından ücretsiz gezilebilecek.
 
Annelik duygusunu torunu Neslişah'la tattığını söyleyen Hülya Koçyiğit, kızıGülşah dünyaya geldiğinde işlerinin yoğunluğundan dolayı bu duygudan yoksunkaldığını dile getiriyor. Ünlü sanatçı dünyanın en kutsal görevi olan Annelik, anne - çocuk-torun ilişkileri, çalışan anne olmanın zorlukları üzerine yaklaşık 2 saat süresince hayranları ile sohbet edecek ve imza dağıtacak. Ayrıca Hülya Koçyiğit'in çok az kişi tarafından bilinen, ilk ve tek müzik albümü "Annem"deki şarkılarından oluşan müzik dinletisi de gün içinde Kozzy'de çalınacak. 20 Nisan - 10 Mayıs tarihleri arasında Kozzy danışmasına isimlerini yazdıran tüm annelerimiz, 13 Mayıs Pazar günü saat 14:00'da Hülya Koçyiğit'in yapacağıçekilişe katılma şansı yakalacaklar. Hülya Koçyiğit'in yapacağı çekilişte ilk20 şanslı annemiz Medical Park Göztepe Hastanesinden Check up ve Genel CerrahiMeme Muayene + Mamografi hediye çeki kazanacak. 

Milliyet