Hürrem'in yeni rakibi kim oldu?

Muhteşem Yüzyıl dizisinin son transferi Cansu Dere oldu. Dere, dizide Kanuni'nin kalbini çalan İranlı Leyla karakterini canlandıracak...

Hürremin yeni rakibi kim oldu?
16 Ağustos 2012 Perşembe 09:56 tarihinde eklendi, 2.100 kez okundu.

"Ezel”in ardından ekrana bir sezon ara veren Cansu Dere’nin reyting rekortmeni “Muhteşem Yüzyıl”dan teklif aldığı gündeme gelmişti. Yapım şirketi Tims Productions ile görüşmelerini tamamlayan Dere, Star TV’de ekrana gelen dizinin bu sezon Tuncel Kurtiz, Ozan Güven ve Pelin Karahan’dan sonraki yeni transferi oldu.

 
Dere’nin hangi karakteri canlandıracağı da merak konusu olmuştu. Setten sızan bilgilere göre Dere, Kanuni’nin kalbini çalan İranlı Leyla karakterine hayat verecek.

Yapım şirketi yaz başından beri güzelliğiyle dikkat çeken Leyla rolü için yüzlerce esmer ve iri siyah gözlü genç kızla çekim yapmış ama aradıkları oyuncuyu bulamamıştı.

Sonunda Cansu Dere’yle görüşen yapım şirketi şartlarda anlaşıp el sıkıştı. İlk sahnelerinin de çekildiği öğrenilen Dere, yeni bölümlerde Hürrem Sultan’ı canlandıran Meryem Uzerli’nin bir numaralı rakibi olacak. Seyirciler yeni sezonda Kanuni Sultan Süleyman’ı elde etmek isteyen iki kadının nefes kesen savaşına tanık olacak.
 
Diziye bu sezon katılan Pelin Karahan, Mihmimah Sultan’ı, Ozan Güven Rüstem Paşa’yı, Tuncel Kurtiz Ebu Suud Efendi’yi canlandıracak. Pargalı İbrahim’i ortadan kaldıracak olan Rüstem Paşa, önümüzdeki sezon da dizide rol alacak. Ebu Suud Efendi ise bir sezon projede yer alacak.
 
Milliyet