Hüseyin Çapkın'ın acı günü

Hüseyin Çapkın, İzmir’de kalp krizinden vefat eden bacanağı 60 yaşındaki Mehmet Raşit Karaosmanoğlu’nu Manisa’da son yolculuğuna uğurladı.

Hüseyin Çapkının acı günü
22 Mayıs 2013 Çarşamba 16:37 tarihinde eklendi, 1.162 kez okundu.

 

Manisa’da 1998- 2001 yıllarında Emniyet Müdürlüğü yapan Hüseyin Çapkın’ın bacanağı olan Mehmet Raşit Karaosmanoğlu, dün eşi Gülten Karaosmanoğlu ile İzmir’deki bir alışveriş merkezinde market arabası iterken fenalaştı. Olay yerine çağrılan 112 ekibinin müdahalesine rağmen, kalp krizi geçirdiği belirlenen Mehmet Raşit Karaosmanoğlu, kurtarılamadı. 
 
Hüseyin Çapkın ve eşi Nurten Çapkın dün gece İzmir’e, bugün de Manisa’ya geldi. Mehmet Raşit Karaosmanoğlu’nun cenazesi Manisa Hatuniye Camisi’nde bugün öğlende kılınan cenaze namazından sonra, memleketi Manisa’daki Çatal Mezarlığı’nda, 2.5 yaşındayken kaybettiği babası Abbas Karaosmanoğlu’nun mezarına defnedildi.
 
Cenazeye İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Manisa Belediye Başkanı MHP’li Cengiz Ergün, Manisa Emniyet Müdürü Yunus Çetin, Manisa ve İzmir Eeniyetinden üst düzey müdürler, her iki ilin iş camiasından tanınmış isimler ve vatandaşlar katıldı. Cenazeye İçişleri Bakanı Muammer Güler ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile çok sayıda sivil toplum örgütü de çelenk gönderdi.

DHA