Hüseyin Emre Can Kimdir?

HEC Group& HEC Dijital’in kurucu olarak da bilinen genç girişimci ve iş insanıdır. 12 Haziran 2001, Ankara doğumludur. Ailesi hakkında fazla bilgi bulunmamaktadır.

Hüseyin Emre Can Kimdir?
01 Haziran 2022 Çarşamba 20:34 tarihinde eklendi, 1.636 kez okundu.

HEC Group& HEC Dijital’in kurucu olarak da bilinen genç girişimci ve iş insanıdır. 12 Haziran 2001, Ankara doğumludur. Ailesi hakkında fazla bilgi bulunmamaktadır. Son 3-4 yıldır yapmış olduğu girişim ve start-uplarıyla bilinmektedir. The Hot Body Shop ve Aşiyan Aksesuar gibi girişimleri ile tanınmış, HEC Group adındaki sosyal medya markasını, 2022 yılında limited şirkete dönüştürmüştür. 2022 yılı itibariyle HEC Group Medya & Reklam & Organizasyon Limited Şirketi’nin sahibi ve yönetim kurulu başkanıdır.
 

Girişimleri
 

2016 yılında Ankaragücü takımının ürünlerini internet ortamından satarak başlayan hikayesine, 2017 yılında sosyal medya hizmetleri sattığı Can Media isimli işletmesiyle devam etmiştir. Sonrasında Social Riseing isimli işletme ile yurtdışına sosyal medya hesapları ve hizmetleri sağlamayı hedeflemiştir. 2018 yılından internet üzerinden baskılı telefon kılıfları ve aksesaurları satışı yapmış ancak eğitimden ötürü bu ticaretini devam ettirememiştir. 2019 yılında The Hot Body Shop isimli marka kurarak Çin’den Amerika’ya kadın kozmetik ürünleri satmış ancak kısa sürede vergi ve ödeme sorunlarından dolayı hedefini gerçekleştirememiştir. 2020 yılında Aşiyan Takı & Aksesaur isimli işletmeyi kurmuş, kadın ağırlıklı olmak üzere takı, kolye ve aksesuar ürünleri satmıştır. 2021 yılına gelindiğinde şu anki sahibi olduğu şirketin temel markası ve ismi olan, HEC Group’un temellerini atmıştır. 2022 yılı itibariyle HEC Group markasını, limited şirket haline getirmiş ve aktif olarak ticari hayatını bu marka ile sürdürmektedir.
 

Eğitim Hayatı
 

İlkokulu Kütahya’da, Ortaokulu Amasya’nın Merzifon İlçesinde, Lise yıllarının bir kısmını Ankara Çankaya Anadolu lisesinde, bir kısmını Merzifon İrfanlı Anadolu Lisesinde okumuş, Final Temel Lisesinden mezun olmuştur. 2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile Lefke Avrupa Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanmış ardından Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesine yatay geçiş yapmıştır. Aktif olarak Atılım Üniversite Hukuk Fakültesi öğrencisidir.
 

Özel Hayatı
 

Özel hayatı hakkında fazla bilgi bulunmamaktadır. Arabalara ve kedilere karşı ilgili olduğu bilinmektedir. Satranç ve basketbol sporlarıyla uğraşmış olduğu belirtiliyor.