Hüseyin Üzmez tekrar Metris'te

Hüseyin Üzmez Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi edilecek

Hüseyin Üzmez tekrar Metriste
23 Şubat 2013 Cumartesi 12:22 tarihinde eklendi, 1.223 kez okundu.

 

Bursa 2008 yılı Nisan ayında 14 yaşında olan B.Ç. isimli kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla çarptırıldığı 13 yıl 1.5 ay hapis cezası Yargıtay tarafından onan ve alıkoymak suçundan kendisine verilen 3 yıl 1.5 ay hapis ceza dosyası Yargıtay'a gönderilen 82 yaşındaki Hüseyin Üzmez, Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi'nden, psikolojik sorunları nedeniyle Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi edilmek üzere İstanbul'da Metris Cezaevi'ne nakledildi. Üzmez, daha öncede aynı sorunlar nedeniyle Metris Cezaevi'ne gönderilmişti. 
 
Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde, 2008 yılının Nisan ayında, B.Ç. isimli kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınıp tutuklanan Hüseyin Üzmez yargılandığı Bursa 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce 13 yıl 1.5 ay hapis cezasına çarptırılırken, 'Hürriyeti tahdit' suçundan beraat etti. Yargıtay, Üzmez'e 'cinsel istismar' suçundan verilen cezayı onarken, beraat kararını bozdu. Bir kez daha hakim karşısına çıkan Üzmez, B.Ç.'yi alıkoyduğu için bu kez 3 yıl 1.5 ay hapis cezasına çarptırıldı.
 
TEKRAR METRİSE GÖNDERİLDİ
Tutuklandıktan sonra cezasını çektiği Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi'nde psikolojik sorunları ve kendi kendine konuşması nedeniyle 2011 yılında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görmek üzere İstanbul Metris Cezaevi'ne gönderilen Hüseyin Üzmez, daha sonra tekrar Bursa'ya getirildi.
 
Son dönemde devam eden rahatsızlığı nedeniyle Bursa Muradiye Devlet Hastanesi'nde heyete girerek, kendisine rapor verilen Hüseyin Üzmez, psikolojik sorunlarının devam etmesi nedeniyle geçtiğimiz ocak ayında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görmesi için Metris Cezaevi'ne nakledildi. 
Hüseyin Üzmez Metris Cezaevi'nde hem cezasını çekiyor hemde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görüyor.

DHA