Huysuz'u şaşkına çeviren soru

CNN Türk'te Enver Aysever'in sorularını yanıtlayan Huysuz Virjin, Zeki Müren'le ilgili bu soru karşısında şaşkına döndü.

Huysuzu şaşkına çeviren soru
19 Eylül 2012 Çarşamba 09:28 tarihinde eklendi, 2.010 kez okundu.

 

CNN Türk'te Enver Aysever'in sorularını yanıtlayan Huysuz Virjin, Zeki Müren'le ilgili bu soru karşısında şaşkına döndü.
 
CNN Türk'te Enver Aysever'in sorularını yanıtlayan nam-ı diğer Huysuz Virjin Seyfi Dursunoğlu, Zeki Müren'in cinsel kimliğine dair soruyu yanıtladı.
 
Program'da Aysever'in "Zeki Müren eşcinsel miydi?" sorusuna Dursunoğlu'nun yanıtı şöyle oldu: "Zeki Müren benim arkadaşımdı. Şimdi sizle de arkadaş olduk. Zeki Müren'e de sormadım size de sormuyorum. Bu çok özel bir şey. Çok özel olan birşeyi kimseye soramazsın. Ancak hissedebilirsiniz. Zaten aynı histeyseniz çok iyi anlaşırsınız çok iyi dost olursunuz ahbaplığınız devam eder. Ben böyle birşey hissetmedim. Bir kere görüşmemiz yasaktı. Ben orta okuldayken o lisedeydi. Ben liseye geçinceye kadar fazla dostluk kuramadık.
 
Seyfi Dursunoğlu, Zeki Müren'le ilgili, "Zeki Müren insanların kalbine hitap etti. Onların dertlerini şarkılara döktü. Ve çok sevildi... Sevildiği için kötü tarafını görmek istemedi insanlar" diye konuştu.