"Huzuru Hacı'da buldum"

Hacı Sabancı'yla birlikteliği tam gaz devam eden Özge Ulusoy: Sakin ve kendine güvenli bir erkek arkadaşım var. Huzurlu bir insan, dolayısıyla huzurlu bir ilişkim var.

Huzuru Hacıda buldum
18 Mart 2012 Pazar 09:28 tarihinde eklendi, 2.706 kez okundu.

Yıldızı parladıkça parlayan Özge Ulusoy “O zaman yıldızlara yakın olayım” dedi ve ilk Türk uzay dizisinde yerini aldı. Ulusoy’la Show TV’de çarşamba günü başlayacak “Türk’ün Uzayla İmtihanı” adlı dizinin setinde buluştuk; diziyi ve başka şeyleri konuştuk. 

İlk defa bir sit-com’dasınız. 
Uzayla ilgili film yapıldı ama dizi yapılmadı. Kutsal Damacana’da komedi deneyimim olmuştu. Çok sevmiştim. Senaryoyu okuyup Ufuk’un ve Peker’in adını duyunca tamam dedim. 

Peker Açıkalın size âşık bir minibüs şoförü. Ya sonrası? 
1975’de Ziya, muavini Namık ve ben yani Alev uzaya kaçırılıyoruz. Aradan uzun yıllar geçiyor. Türkler uzaya Çılgın Türk-1’i gönderiyor. Herkesin güleceği bir hikâye ama absürtlükler de var; uzay gemisinde çaycı gibi... 

2003’te Acun Firarda programı için teklif gelmiş size. Neden olmamıştı?
Acun iyi İngilizce bilen kadın sunucu istiyormuş. O sıralar Yeditepe’de İngilizce eğitimi alıyordum. Acun’la görüştük, sonra Tanem’le anlaştılar. İngilizcem iyidir ama Tanem Amerika’da okumuştu. Çok da iyi oldu. Tanem’i severim bu arada. Yıllar sonra Survivor’la Acun’un projesinde yer aldım. Belki o dönemden aklında fikir oluştu. Her işimden sonra çok dua ederim. Allah’la konuşurum. Emin olamadığım bir teklif gelmişti. İçime tam sinmezse yapmayayım, daha iyisi olur dedim. Gerçekten oldu. Her şerde bir hayır vardır. 

‘HER YARDIM PROJESİNE VARIM’ 
Neredeyse 30’sunuz artık. Geçmiş hatalar, bir günlük evlilik... Sizi nasıl bir noktaya getirdi. Yüreğinizin sesini mi dinliyorsunuz, annenizin sözünü mü? 
Yüreğimin sesini dinlerim. Acun’a ve Uğurkan Erez’e, ablama danışırım. 

Her gün öldürülen, dayak yiyen kadın haberleri çıkıyor. Bu kadar şiddetli olmasa da benzer bir sebepten mahkemelik oldunuz. Ne diyeceksiniz?
Genelleme yaparak konuşayım. Ülkedeki en büyük sorun bence. Hayatta insanın başına her şey gelebiliyor. En son Nihan Buruk’un defilesine, bu konu işlendiği için ücret talep etmeden çıktım. Her zaman da gelecek tekliflere açığım.

"SAKİN VE HUZURLU BİR SEVGİLİM VAR" 
Cem Yılmaz’ın düğünü nasıldı? 
Harikaydı, iki güzel kalpli insanın gönlüne göre oldu. 

Kız tarafı mıydınız erkek tarafı mı? 
Kız tarafıydık. Çok eski arkadaşımdır Ahu ama herkes birbirini tanıyordu neredeyse. Arkadaşların bir araya geldiği bir eğlence gibiydi, çok keyifliydi. 

“Benim düğünüm”le başlayan bir cümle geçti mi aklınızdan? 
“Evlenmem” diyenlerden değilim, yuva kurmayı ve çocuk doğurmayı çok istiyorum ama daha zamanı var. O yüzden hiç düğünümü hayal etmedim. 

Cem Yılmaz’ın düğününe sevgiliniz Hacı Sabancı’yla birlikte gittiniz. Artık arka kapıdan çıkmak, saklanmak gibi bir durumunuz yok. 
Yok, evet. Her şey yolunda. 

Ailesiyle tanıştınız mı? 
Henüz tanışmadım. Bu tip şeyler için çok acele eden biri değilim. Ailesinden insanlarla sürekli birlikteyiz. Özel olarak takdim edileyim durumu olmadı çünkü her şeyin bir zamanı var. Oluruna bırakıyoruz. 

Çok kıskanç mı, gece çıkma yasağı koydu mu gerçekten? 
Hiç değil. Yalan haber! 

Bu ilişkide ne istediğiniz gibi oldu? 
Sakin ve kendine güvenli bir erkek arkadaşım var. Huzurlu bir insan, dolayısıyla huzurlu bir ilişkim var.


 Kötü bir dönem geçiriyordunuz, bir gün evli kalan manken olarak tanınıyordunuz... 
Survivor hayatımı değiştirdi. Acun’un verdiği şans dönüm noktası oldu. O da hep “Ben şans verdim ama sen de doğru kullandı n” der. Survivor’da rol yapma şansınız yok, neyseniz o. 

Kimlerle görüşüyorsunuz Survivor ekibinden? 
Derya’yla görüşüyordum ama yurtdışında olduğu için artık çok nadir. Pascal’la sürekli görüşüyorum, ağabey kardeş gibi olduk. Taçmin, Asena, Ebru, Ceyda, Taner hepsiyle görüşüyorum aslında. 

Nihat Doğan hariç herkesle mi?
Nihat’ı gitmeden önce tanımıyordum. Ortak yerlere gittiğim biri de değil. Karşılaşırsam selamlaşırım, bir problemim yok. 

Tavsiyeniz ne olur? 
Sakin olmak. Bana çok şey kazandırdı. Şartlar çok zor ve insanın içinde ne varsa o çıkıyor. İçlerinden 10’a kadar saysınlar, çok işe yarar emin olun. 

Oradaki makyajsız halinizi çok daha güzel bulanlar var. 
Ben de onu tercih ediyorum ama stüdyoda böyle bir şansım yok. Yanınca ten güzelleşiyor, sağlıklı gözüküyorsun. 

Dans yarışmasından aldığınız 250 bin liranın tamamını bağışladınız mı? 
Evet, hayırlı bir derneğe gitti. Siz etrafınıza ne kadar verirseniz Allah da size daha fazlasını verir


Habertürk