"İade-i itibara ihtiyacım yok""

Sarı-Kırmızılı yönetimin, Haziran’da bir genel kurul düzenlenerek idari yönden ibrasızlığını sağlayıp onore etmeyi planladığı Adnan Polat'tan açıklama geldi.

İade-i itibara ihtiyacım yok
04 Mart 2012 Pazar 10:33 tarihinde eklendi, 1.040 kez okundu.

Galatasaray’da Adnan Polat ve ekibinin mali genel kurulda idari yönden ibra edilmemesi Ünal Aysal’ın başkan olmasının önünü açmış ancak kulübün geleneklerine ters düşen bu yöntem uzun süre tartışma konusu yapılmıştı. 

Habertürk’ün Aysal yönetiminin eski başkanı onore etmek için Haziran’da ‘Dostluk ve Kardeşlik Kongresi’ adı altında bir genel kurul yapmayı planladığı haberi Galatasaray camiasında büyük yankı buldu. Adnan Polat ve ekibinin idari yönden ibrasızlığının giderilerek ‘iade-i itibar’ını sağlamayı amaçlayan bu girişim konusunda eski başkan herkesten farklı düşünüyor. Kongreniniade-i itibar için değil, camiayı bütünleştirmek için yapılması gerektiğinin altını çiziyor.

‘NE İSTİYORLARSA YAPSINLAR!’

28 Mart 2011’deki mali genel kurulda yaşananlardan dolayı oldukça kırgın olan Adnan Polat, “Benim iade-i itibara ihtiyacım yok.Galatasaray kulübüne bu saygısızlıkları, terbiyesizlikleri yapanların iade-i itibara ihtiyacı var. Sokaklardaki adam benim iade-i itibarımı vermiş, o bana yeter. Benim yönetimim ibra olmuş, denetleme kurulum ibra olmuş, bütçem kabul görmüş. Daha iade-i itibara ne gerek var? Ben zaten kendimi biliyorum” diye konuştu. 

O gün yaşananları unutamayan Adnan Polat şöyle devam etti: “Sonuçta bu olay benim değil, G.Saray kulübünün üzerinde leke olarak kaldı. Sayın Ünal Aysal, bu lekeyi ortadan kaldırmak için böyle bir girişimde bulunuyor. Ne istiyorlarsa yapsınlar”


Habertürk