İBBSK’ya coşkulu karşılama

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Bitlis’in Tatvan ilçesinde Gençlerbirliğispor ile karşılaşacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor ekibi Tatvan’a geldi.

İBBSKya coşkulu karşılama
29 Ekim 2013 Salı 19:44 tarihinde eklendi.


Yarın saat 13.00’da Tatvan Şehir Stadı'nda yapılacak Türkiye Kupası maçı için hazırlıklarını tamamlayarak Tatvan’a gelen İstanbul Büyükşehir Belediyespor ekibi, Tatvan Gençlerbirliğispor yöneticileri ve taraftarları tarafından coşkulu şekilde karşılandı.

Uçak ile Muş’a, oradan da konaklayacakları otele gitmek üzere karayolu ile Tatvan’a gelen İstanbul Büyükşehir Belediyespor oyuncuları ve teknik heyeti Gençlerbirliği yöneticileri ve taraftarları tarafından otel önünde karşılanarak, takım lehine tezahüratlerde bulunuldu.

Otobüsten inen tüm sporcuları tek tek alkışlayarak “İlçemize hoş geldiniz” tezahüratları yapan taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu. Gençlerbirliği taraftarının göstermiş olduğu sevgi gösterisine alkışla karşılık veren misafir ekiptekiler, taraftarlara teşekkür etti.

Tatvan’da olmaktan ve Tatvan’da maç yapacak olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, yoğun bir sevgi ile karşılandıklarını söyledi. Sevgi gösterisinde bulunan taraftarlara teşekkürlerini sunan Arslan, “Bizim için Tatvan’a gelmek güzel bir deneyim oldu.

Tatvan Anadolumuzun farklı bir yeri. Burada olmak çok güzel ve keyifli. Kuramızda da Tatvan çıktığı için son derece mutluyuz. Burada güzel bir diyalog ve çok sıcak bir atmosfer var. İnşallah bu güzellik yarın sahada da devam eder. Sahada centilmenlik kazansın, hak eden kazansın diyoruz.” şeklinde konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Genel Müdürü Ahmet İlbar ise “Tatvan’ın güzel bir yer olduğunu biliyorduk. Bu gün de takım olarak geldik. İnşallah güzel intibalarla buradan ayrılırız. Tatvan’da yaşayan insanlarla bir dostluğumuz olur.

Bu dostluğu daha sonra geliştiririz. Bizim de eğer Tatvan’a bir katkımız olursa ne mutlu bize. Çünkü burada oynayacağımız bir 90 dakikalık maçtır. Yani burada bütün hedefimiz galibiyet değil, dostluğun kazanması üzerine olacaktır. Çünkü biz maç vesilesiyle dost kazanmak için geldik. Dolayısıyla inşallah Büyükşehir Belediyesi'nin de Tatvan’a, Tatvan Spor’a bir faydası olur.” diye konuştu.

Tatvan Gençlerbirliği Spor–İstanbul Büyükşehirspor maçı yarın Tatvan Şehir Stadı'nda saat 13.00’da oynanacak.


CİHAN