İbo eski eşine isyan etti

Geçen hafta hamile eşi Ayşegül Yıldız'ı terk ettiğini açıklayan İbrahim Tatlıses, konuyla ilgili yorum yapan eski hayat arkadaşı Perihan Savaş'a çok sert tepki gösterdi.

İbo eski eşine isyan etti
10 Kasım 2012 Cumartesi 20:02 tarihinde eklendi, 2.435 kez okundu.

 

Perihan  Savaş, konuk olduğu bir televizyon programında Tatlıses'in özel hayatıyla ilgili "Hayatında şanssızlıklar var ama bu şanssızlıkları da birazcık kendisi yaratıyor diye düşünüyorum. Öncelikle İbrahim'in kendisini bu şanssızlıklara iten ve de yanlış yapmasını hep alkışlayan insanları etrafından temizlemesi lazım. Ondan sonra daha mutlu olacağına inanıyorum. Benim İbrahim'den tekrar birlikte olma veya onunla tekrar yaşayabilirim gibi hiçbir beklentim yok. Ama diğerlerinin var, onun için de hepsi birbirini kabul edip zaten oturuyorlardı" dedi.
 
İbrahim Tatlıses, Perihan Savaş'ın bu açıklamaları öğrendikten sonra küplere bindi ve twitter sayfasına "Benle alakalı durumları açın bana sorun. Yok Perihan'mış, yok Ahmet, yok Mehmet... Ağzı olan herkes konuşuyor. Yeter ya bu durun ya... Ben kendi derdine düşmüşüm valla! Ne size, ne de bir başkasının nasihatına ihtiyacım yok. Arkadaş beni kullanmaktan vazgeçin vaz, beni dilinize pelesenk etmeyin" diye yazdı.

Milliyet