İbrahim Kaş resmen Timsah

Kadrosunu yıldızlarla güçlendiren Bursaspor, dün de eski bir Beşiktaşlı İbrahim Kaş’la anlaştı

İbrahim Kaş resmen Timsah
07 Temmuz 2011 Perşembe 12:02 tarihinde eklendi, 1.234 kez okundu.

 

YENİ sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Bursa, İspanya’nın Getafe takımından İbrahim Kaş’ı transfer etti. 25 yaşındaki milli oyuncu ilk profesyonelliğini Beşiktaş’ta 19 yaşında yaşadı. Daha sonra 1 sezon Kocaeli’de kiralık olarak forma giyen Kaş, 2008 yılında İspanya’nın Getafe takımına transfer oldu. 2009-2010 sezonunda tekrar siyah-beyazlı takıma bu kez kiralık olarak gelen İbrahim, geçtiğimiz sezon İspanyol temsilcisinde hiçbir lig maçında forma giyememişti.
 
HAKAN DA ANLAŞTI
 
ÖTE yandan yeşil-beyazlı yöneticiler dün geçen sezon Kardemir Karabük forması giyen Hakan Özmer’le de anlaşma sağladı
 
Hatırlanacağı üzere Bursaspor önceki gün İngiliz kaleci Carson, Alfred N’Diaye, Bedrican Özdoğan, Cemal Kaldırım, Tunay Acar, Deniz Aslan ve Barış Örücü’yle sözleşme yaparak ‘imza şov’ yapmıştı.
 
Ayrıca Bursa yeni sezon birinci etap çalışmalarını dün Ertuğrul Sağlam’ın İstanbul’da bulunması nedeniyle yardımcı antrenör Mutlu Topçu yönetiminde yaptığı sabah çalışmasıyla tamamladı. Yeşil-beyazlılar bugün 14 gün sürecek Avusturya kampına gidecek.
 
BURSA-MANU iş birliği
BURSA’DA altyapıdan sorumlu yönetici Necmettin Kocaman, Manchester United ile altyapı konusunda işbirliği yapacaklarını bildirdi. Kocaman, “Geçmişte bizler dünyanın çeşitli takımlarının altyapılarını örnek alıyorduk. Artık dünyanın birçok takımı bizim altyapımızı örnek alıyor” dedi.