İbrahim Sözen Gençlik Merkezi açıldı

Manavgat Belediyesi tarafından yaptırılan İbrahim Sözen Gençlik Merkezi hizmete açıldı.

15 Şubat 2014 Cumartesi 18:28 tarihinde eklendi.
 
Törene Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Akaydın ile CHP Grup Başkan Vekili Emine Ülker Tarhan da katıldı. Sanatçı Hasan Kurt tarafından verilen konserle başlayan açılışta çeşitli gösterilerde yer aldı.
 
Açılışta konuşan Manavgat Belediye Başkanı ve CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Şükrü Sözen, gençlik merkezine kendisi gibi belediye başkanlığı yapan babası İbrahim Sözen'in isminin verilmesine çok gurur ve onur duyduğunu söyledi. 
 
Mustafa Akaydın ise Manavgat'a bir çok kez geldiğini ve Manavgat'a her geldiğinde bir değişim gözlemlediğini söyledi. Şükrü Sözen'in başarılı bir belediye başkanı olduğunu belirten Akaydın, "Babası gibi kendiside başarılı bir belediye başkanımız. Babası İbrahim Sözen'i hiç tanımadım ama öğrendiğim kadarı ile çok başarılı hizmetlerde bulunmuş. Şimdi oğlu başarıyla bu görevini yürütmektedir" diye konuştu.
 
Konuşmaların ardında İbrahim Sözen Gençlik Merkezi açılışı gerçekleşti. Açılış çerçevesinde CHP Grup Başkan Vekili Emine Ülker Tarhan gençlik merkezi konferans salonunda söyleşiye katıldı.

DHA