İbrahim Sözen Gençlik Merkezi açılıyor

Manavgat Belediyesi tarafından yaptırılan İbrahim Sözen Gençlik Merkezi, 15 Şubat 2014 Cumartesi günü CHP Grup Başkan Vekili Emine Ülker Tarhan’ın katılacağı törenle açılacak.

07 Şubat 2014 Cuma 18:52 tarihinde eklendi.
 
Manavgat Belediyesi’nin yatırımlarından birisi olan İbrahim Sözen Gençlik Merkezi, 15 Şubat 2014 Cumartesi günü çeşitli etkinlikler ve törenle açılacak. Çetin Emeç Caddesi’nde açılacak merkez, kentte yaşayan her kesimin, özellikle de genç, çocuk ve kadınların kültür, sanat, eğitim ve spor hayatına yön verecek.

Açılış etkinlikleri saat 14.00'da yerel sanatçı Hasan Kurt konseriyle başlayacak. Açılış konuşmalarından sonra İbrahim Sözen Gençlik Merkezi Yüzme Havuzu’nda su balesi gösterisi yapılacak. Saat 16.30’da ise CHP Grup Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan, konferans salonunda Manavgat halkıyla buluşarak söyleşi yapacak.

Saat 20.00'da ise 'Yılanların Öcü’ adlı tiyatro eseri sahnelenecek. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tüm Manavgat halkını İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nin açılış töreni ve etkinliklerine katılmaya davet etti.

DHA