İbrahim Tatlıses çok kızacak

Derya Tuna, kebap işinde kendisiyle ortak olmak isteyen kişiler arasından birini seçti ve anlaşma sağlanırsa Tatlıses Kebap tabelasını indirecek.

İbrahim Tatlıses çok kızacak
03 Nisan 2012 Salı 15:11 tarihinde eklendi, 1.455 kez okundu.

 

İbrahim Tatlıses 14 Mart 2011'de silahlı saldırıya uğramış, sol tarafına felç gelmişti. 10 ay boyunca hastanede tedavi gören İbo, Tatlıses Şirketler Grubu'nun yönetimini eşi Ayşegül Yıldız'a devretmişti.
 
Ayşegül Yıldız, İbrahim Tatlıses'in eski hayat arkadaşı Derya Tuna'nın Zekeriyaköy'de açtığı 'Tatlıses Kebap'a ihtarname gönderip bu dükkana veresiye mal verilmesini yasaklamıştı.
 
Derya Tuna ''İbrahim duruma müdahale etmezse dükkanı devrederim'' demişti. Geçen 10 gün içinde İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna hiç konuşmadı. İhtarname geri çekilmedi. Derya Tuna'nın bu gelişme üzerine yeni bir karar aldığı ortaya çıktı.
 
ZİNCİR KURACAK
 
Derya Tuna kebap işinde kendisiyle ortak olmak isteyen kişiler arasından birini seçti. Bu kişiyle masaya oturmak üzere. Anlaşma sağlanırsa Derya Tuna Tatlıses Kebap tabelasını indirecek. Ortağıyla başka bir isim altında kebap işi yapacak. Ayrıca Türkiye çapında bayilikler verecek.  İbrahim Tatlıses'in bu gelişmeden henüz haberi olmadığı iddia ediliyor.