İbrahim Yazıcı hayatını kaybetti

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı hayatını kaybetti.

İbrahim Yazıcı hayatını kaybetti
07 Mayıs 2013 Salı 14:33 tarihinde eklendi.

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatıyla ilgili Acıbadem Bursa Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nadir Şener, bir açıklama yaptı. 

 
Şener, "Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı bey pazar günü hastanemize kalp durması ile gelmiştir. Ciddi bir yoğun bakım sürecinden geçti. Yoğun bakım sürecinde hayati riski hep devam etti. Bu sabah saat 06.40'da tekrar kalp durması yaşadık. Tekrar canlandırıp geri döndü. Ama bu son durmadan sonra maalesef durumu kötüleşerek devam etti. 13.40 itibariyle sayın İbrahim Yazıcı'yı kaybetmiş bulunuyoruz. Allah'tan ailesine sevenlerine ve Bursaspor camiasına başsağlığı diliyorum. Elimizden geldiğince tıbbın tüm imkanlarını kullandık ama kaybettik." dedi.
 
CENAZE 10 MAYIS'TA EMİRSULTAN'DA TOPRAĞA VERİLECEK
 
Bu arada siyasi yönüde bulunan, ANAP ve DYP'de 2 dönem de milletvekilliği yapan Başkan İbrahim Yazıcı'nın cenazesinin 10 Mayıs Cuma günü toprağa verileceği açıklandı. 
 
Başkan Yazıcı için yarın saat 10.00'da kulübün Özlüce Tesisleri'nde bir tören düzenleneceği, cenazenin ise cuma günü Ulu Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Emirsultan Mezarlığı'nda toprağa verileceği açıklandı.