İbrahim Yazıcı yoğun bakımda

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Başkan Yazıcı'nın tedavisi yoğun bakım ünitesinde sürüyor.

İbrahim Yazıcı yoğun bakımda
05 Mayıs 2013 Pazar 11:25 tarihinde eklendi.

Kalp krizi nedeniyle Acıbadem Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın kalbinin 30 dakika kadar durduğu ve hastanede tekrar çalıştırıldığı öğrenildi. 

 
İbrahim Yazıcı'yı hastanede ziyaret eden CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, Yazıcı'nın durumunun ciddi olduğunu söyledi. 
 
Tayan, şu açıklamayı yaptı: "Sanıyorum maçtaki stres ve yol yorgunluğu uçakta başlayan problem, uçaktan indikten sonra daha da ağırlaşmış ve buraya yetiştirmişler. Aşağı yukarı yarım saate yakın bir süre kalbi durmuş. Hastanede yapılan masajla kalbini çalıştırmışlar. Şuanda pek bir şey söylemiyorlar. Allah'tan ümit kesilmez, mutlaka bunu da atlatacaktır. Şuan 2-3 ay içinde 3 kez kalp krizi geçirdi. Doktorların stresten uzak kalması gerektiğine dair tavsiyeleri vardı. Bursaspor sevdası bu stresin dışında kendisini tutamadı. Yoğun bakımda gerekenler yapılıyor. Allah'tan yardım diliyorum. İnşallah iyileşecektir. Ama ağır bir kriz geçirdiğini söyleyebilirim."
 
Yazıcı, Ordu dönüşünde önceki akşam Kültürpark içerisinde bir kafede arkadaşları ile birlikte oturduğu sırada rahatsızlanınca Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılmış, yoğun bakıma alınmıştı. Yazıcı'nın tedavisi devam ediyor.

CİHAN