İç çamaşırlı Hadise

Yeni albümü 'Aşk Kaç Beden Giyer?' ile başarılı bir çıkış yakalayan Hadise, Instyle Mayıs sayısına verdiği pozlarla olay yaratacak

27 Nisan 2011 Çarşamba 09:20 tarihinde eklendi, 2.856 kez okundu.

 


 
Genç şarkıcı Hadise, Instyle dergisinin Mayıs sayısına muhteşem pozlar verdi, çok çarpıcı açıklamalar yaptı:
 
- Ben piyasa şarkıları peşinde koşan, ‘Bu yaz benim yazım olacak,’ gibi açıklamalar yapan bir sanatçı değilim. Çok mutlu ve huzurlu bir dönemimdeyim. Şarkıları söylerken sahnenin tadını çıkarmak istiyorum. 
 
- Evde yalnız olduğumda televizyonu açarım hemen. O kadar az seyredebiliyorum ki, benim için çok ilginç bir olay. Hafta içleri sabah kahvaltım Kellogs, soya sütü ve kivi/elmadan oluşuyor. Kahvemi sütlü içerim. Ama 0.01 yağlı sütlü. Bu sütü yeni keşfettim. Başka bir süt kullandığım zaman kendimi suçlu hissediyorum.
 
- Ben ne zaman torun seveceğim?” sözünü çok sık duyuyorum. Ama önce beyaz atlı prensi bulmak gerek.
 
- Yemek yemeye bayılıyorum. Haftanın altı günü yediklerime dikkat edersem bir günü canım ne istiyorsa indiriyorum mideye.
 
- Bazen gece yarısı çıkarım yola. Bana ilham da verir yolculuklar. Kimi zaman yarım saat sürer eve dönerim. Mesela Düm Tek Tek şarkımın sözlerinin bir bölümünü arabada yazmıştım. Evden stüdyoya giderken.
 
- Sahnede giydiğim kıyafetlerin hepsini saklıyorum. Bir giyinme depom var. Sığdıramıyorum artık. Gittikçe sayıları artıyor. İlerki senelerde bu kıyafetleri bir yardım vakfı için değerlendirmek istiyorum. Ben kıyafetleri denemeden alırım çünkü deneme kabinlerinden nefret ederim. Işıklar insanı çok kötü gösteriyor.