İçişleri Bakanı Şahin gidiyor, Akdoğan geliyor

Gazeteci-Yazar Erver Aysever, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in görevden alınacağını, yerine ise Yalçın Akdoğan'ın getirileceğini iddia etti.

İçişleri Bakanı Şahin gidiyor, Akdoğan geliyor
04 Ocak 2012 Çarşamba 07:51 tarihinde eklendi, 2.917 kez okundu.

CNN TÜRK'te Dört Bir Taraf adlı programda, AK Parti kulislerinden aldığı bilgiyi aktaran Enver Aysever, şubat ayında yeni bir hükümetin kurulacağını iddia etti.
 

Enver Aysever, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in yerine Başbakan Erdoğan'ın çok güvendiği bir isim olan AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Ankara milletvekili Doç. Dr. Yalçın Akdoğan'ın getirileceğini söyledi.

 
Doç Dr.Yalçın Akdoğan kimdir ?
 
Doç. Dr. Yalçın Akdoğan 1969 yılında İstanbul Üsküdar'da doğdu. Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Yüksek Okulu Basım Yayımcılık Bölümü mezunu. İletişim Bilimleri Yüksek Lisans Programını tamamladı ve aynı yıl Marmara Üniversitesi Siyaset ve Sosyal Bilimler üzerine doktora çalışmasına başladı.

Doç. Dr. Yalçın Akdoğan 1991 yılında Hürriyet Vakfı'nın düzenlediği Genç Gazeteciler yarışmasında Haber-Röportaj, Araştırma-İnceleme ve Sayfa Düzeni dallarında ödüle layık görüldü. Yeni Zemin dergisinde Genel Yayın Koordinatörü olarak çalıştı.