İçki bardağı ile kaza yerine gelip olay çıkardı

ADANA'da trafik kazasında yaralanan sürücü için çağrılan ambulansın yanına elinde içki bardağı ile gelip "Bunlar sarhoş" diyen meraklı kişi ile kazazedeler arasındaki tartışma arbedeye dönüştü. Polis tarafları güçlükle ayırdı.

İçki bardağı ile kaza yerine gelip olay çıkardı
24 Temmuz 2016 Pazar 13:38 tarihinde eklendi.
Kaza, Mahfesığmaz Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Alkollü olduğu öne sürülen Mehmet Y., iki arkadaşı ile birlikte 33 BMR 38 plakalı hafif ticari araçla gezintiye çıktı. Kavşakta aracın kontrolünü kaybeden Mehmet Y., karşı şeride geçti. Takla atarak savrulan aracın motoru yerinden fırlayıp kaldırımın üzerine düştü. Şans eseri kaldırımda kimsenin olmaması nedeniyle olası can olmadı. 
 
Kazada hafif yaralanan sürücü Mehmet Y. ile yanındaki 2 arkadaşı hurdaya dönen araçta sıkıştı. Kazayı görüp gelenler tarafından araçtan çıkarılan kazazedelerden hafif yaralı sürücü Mehmet Y.'ye çağrılan ambulansta müdahale edilirken, kazayı gören meraklılar da kaza yerinde toplandı.
 
Bunlardan elinde içki bardağı ile ambulansın önüne gelen bir kişi, "Bunlar sarhoş, kaza yaptılar" deyince, kazazedeler tepki gösterdi. Alkolün de etkisiyle taraflar kavgaya tutuşurken içki bardağı ve şişeler havada uçuştu. Olay yerinde bulunan polisler bardak ve şişelerin havada uçuştuğu kavgaya müdahale ederek tarafları ayırırken, yaralı sürücü Mehmet Y., ambulansla hastaneye götürüldü.