İdo babasına rakip oluyor!

Derya Tuna, Ayşegül Tatlıses'in kendisine koyduğu yasaklardan sonra şirketteki hisselerini aldı. Tuna, bu parayla 'İdo Kebap' zinciri kuruyor

İdo babasına rakip oluyor!
16 Nisan 2012 Pazartesi 12:34 tarihinde eklendi, 2.042 kez okundu.

 

Geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses'in şirketlerinin sorumluluğunu alan Ayşegül Tatlıses, getirdiği yasaklarla Derya Tuna'yı çileden çıkartmıştı. Dedikodulara göre; İbo'nun eşi; Tuna'ya bazı kısıtlamalar yapmıştı. Ayşegül Tatlıses'in bu tavrı üzerine İmparator'un eski hayat arkadaşı, Tatlıses Kebap'taki bütün hisselerini bırakarak; karşılığında yüklü bir para aldı.
 
BABASINA RAKİP OLUYOR!
Ayşegül Yıldız'a bir hayli öfkeli olan Derya Tuna, dedikodulara göre; şimdi de ses getirecek bir karar aldı. Tuna, Tatlıses Kebap'taki hisselerinden gelen parayla; oğlu İdo adına bir kebap zinciri kuracak. Derya Tuna, restoran zincirine 'İdo Kebap' adını verecek. Bu arada İdo, babasına müzik konusunda da rakip oldu. Söz yazıp beste yapan İdo Tatlıses, bir de albüm çıkartacak.
 
İMPARATOR ŞAŞKIN!
İbrahim Tatlıses, eski hayat arkadaşının aldığı kararla neye uğradığını şaşırdı. Ayşegül Yıldız'ın ise en az İmparator kadar şaşkın ve bir o kadar da öfkeli olduğu söyleniyor.