'İffet' arap saçına döndü

Müjde Ar ve Faruk Peker’in başrollerini oynadığı, 1982 yapımı ‘İffet’ filminin televizyona uyarlanması yılan hikâyesine döndü

İffet arap saçına döndü
23 Mayıs 2011 Pazartesi 09:33 tarihinde eklendi, 3.050 kez okundu.

 

Müjde Ar ve Faruk Peker’in başrollerini oynadığı, 1982 yapımı ‘İffet’ filminin televizyona uyarlanması yılan hikâyesine döndü. Müjde Ar’ın “Gençlik benim cam sahnemle büyüdü” dediği meşhur tecavüz sahnesi dizinin kaderini değiştirdi.
 
Dizide ‘İffet’ karakterini önce Fahriye Evcen’in, ardından da Naz Elmas’ın oynayacağı açıklandı. Ancak Gold Film’in sahibi yapımcı Faruk Turgut, “Naz Elmas Avrupai bir tip. O nedenle Fahriye Evcen’i tercih etik” demişti.
 
PEŞİN PARA İSTEDİ 
Fahriye Evcen’in isteği üzerine de tecavüz sahnesi yumuşatılarak çekilecekti. Çekimlerin başlamasına kısa bir süre kala Evcen bu defa vücut hatlarının görünebileceği diğer tüm sahnelere de itiraz etti. Bunun üzerine yapımcı Turgut, yeni bir oyuncu arayışına girdi ve ‘Yaprak Dökümü’nün Ferhunde’si Deniz Çakır’la anlaştı.
 
Aylardır ‘İffet’in yeni sezonda Kanal D’de yayınlanacağı konuşuluyordu. Ancak birkaç gün önce dizinin Star TV’de yayınlanacağı açıklandı! Dizide erkek oyuncunun kim olacağı da bir türlü belirlenemedi. Mehmet Aslantuğ’un oynayacağı konuşulurken, başarılı oyuncu Show TV’de ‘Canım Babam’ dizisiyle karşımıza çıktı.
 
Kulislerde Cemil karakteri için Yavuz Bingöl’ün adı geçmeye başladı. Role sıcak bakan Bingöl, Gold Yapım’dan 13 bölüm peşin para istedi. Yapımcı Turgut bu talebe olumsuz yanıt verdi ve ‘İffet’in akibeti yine belli olmadı.

Habertürk