'İftarlık Gazoz' Mersin'de gala yaptı

MERSİN'e gala için gelen 'İftarlık Gazoz' filmi oyuncuları ilgi izdihamı yaşadı. Aylardır merakla beklenen ve dün vizyona giren İftarlık Gazoz filminin baş kahramanı Cem Yılmaz ve film oyuncuları, Forum Alışveriş Merkezi'nde sevenleriyle birlikte filmi izledi.

İftarlık Gazoz Mersinde gala yaptı
30 Ocak 2016 Cumartesi 22:10 tarihinde eklendi, 1.742 kez okundu.
MERSİN'e gala için gelen 'İftarlık Gazoz' filmi oyuncuları ilgi izdihamı yaşadı. Aylardır merakla beklenen ve dün vizyona giren İftarlık Gazoz filminin baş kahramanı Cem Yılmaz ve film oyuncuları, Forum Alışveriş Merkezi'nde sevenleriyle birlikte filmi izledi. 
 
Yüksel Aksu'nun yazıp yönettiği, başrollerinde Cem Yılmaz ile çocuk oyuncu Berat Efe Parlar'ın olduğu filmi izlemek için galaya katılan sinemaseverler, ünlü oyuncularla tanışma fırsatı buldu. Galaya filmin yönetmeni Yüksel Aksu, oyunculardan Cem Yılmaz, Efe Parlar, Okan Yılmaz, Ümmü Putgül, Yılmaz Bayraktar ve çok sayıda sinemasever ilgi gösterdi. Film öncesi sinemaseverlerle buluşan oyuncular, davetlilerle sohbet etti. Mikrofonu eline alan Cem Yılmaz, esprileri ile davetlileri kahkahaya boğdu. 
 
Galada ilk olarak söz alan yönetmen Aksu, yarı Mersinli olduğunu ifade ederek, "Filmi çektik, arkadaşlarım oynadı, bitirdik. Bundan sonra film sizin. Beğenirseniz yedi düvele duyurun. Twitter, facebook, fısıltı, dedikodudur. Beğenmezseniz susun. Bayağı bir açıldık çünkü, bayağı zarar ettirdim yapımcımı. Mersin'in yabancısı sayılmam. Dondurmam Gaymak filminin galasında da geldim. Sarıkeçeliler için geldik. Aydıncık, Gülnar, yokuş yukarı Mut'tan Konya'ya kadar Yörüklerle aylarca seyahat etmiştim. Beni Akdeniz bölgesinde ezdirmeyin, ele güne karşı bitirtmeyin. Beğenmezseniz bile 10 tane bilet alın, çoluğa çocuğa dağıtın ama beni ele güne karşı bitirtmeyin" dedi.
 
FİLMDE KARDEŞÇE ÇALIŞTIK
 
Aksu'nun ardından davetlilere hitap eden ve esprileri ile sıcak anlar yaşatan Cem Yılmaz, "Filmde kendimden daha yaşlı ve birazcık çirkin bir adamı canlandırıyorum. Afişlerde de gördüğünüz bayağı özel efektler yapıldı. Yoksa normalde daha acayibim. Bu filmde arkadaşça, kardeşçe çalıştık. Bütün hikayeye de yansıdı bu. Muğla Ula'da çektik çoğunu. Çok güzel bir yapım, çok güzel bir hatıraydı. Sinema salonlarının şöyle bir konforu var. Işıklar kararıyor, sizin film hakkında ne hissettiğinizi biz göremiyoruz diye düşünüyorsunuz ama biz çok dikkatliyiz. Herkesin yüzünden izliyoruz filmle ilgili duygularını. 7'den 70'e herkesi ilgilendiren konuları var filmin"diye konuştu. 
 
Konuşmanın ardından seyirciler ile selfie yapan ekip, ardından davetliler ile birlikte filmi izledi.