İki başkan twitter’da kapıştı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile İstanbul Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk arasında twitter’da “yol yapım” tartışması yaşandı

İki başkan twitterda kapıştı
17 Temmuz 2012 Salı 10:56 tarihinde eklendi, 1.093 kez okundu.

 

Milliyet'in haberine göre, CHP’nin bugün yapılacak kurultayı öncesinde dün akşam saatlerinde Ankara’ya gelen Öztürk, twitter’a “Ankaradayız, şehir merkezine gitmek için yollar arıyoruz. Tamirat ve onarımlar nedeniyle her yön kapalı. Vatandaş olarak bakmak farklı” şeklindeki mesajı Gökçek’in tepkisini çekti. Gökçek yanıt mesajında, şunları kaydetti: “Atma be Selami Bey :) KK seni merkez karara alsın diye illa bana çamur mu atman lazım. Kim verdi bu aklı; ‘Çat Melih’e kap KK’dan merkez kararı’ diye ;) Ankara’da mihmandarın CHP’li ise yolları bulamazsın. Sana bizim arkadaşlardan birini göndereyim. Hiç olmazsa doğru yolu bulmuş olursunuz :)”
 
Gerizekalı mı dedi?
 
Bu sırada ‘CNN Fake-@CNN_Tr’ isimli bir kullanıcı Gökçek’in Öztürk’e yazdığı tweetlerde “gerizekalı” dediğini öne sürdü. Söz konusu kullanıcı bir de fotoğraf yayımladı. “@06melihgokcek Kadikoy Bld Baskani @Av_SelamiOzturk’e Twitterda Gerizekali dedi. sonra sildi” mesajını yazdı.
 
Tartışmaya Anonymous da katıldı
 
‘Anonymous Turkey-@AnonsTurkey’ isimli kullanıcı da iki başkan arasındaki tartışmaya katıldı. Gökçek ve Öztürk’e aynı anda tweet atan kullanıcı ‘Gerizekalı’ yazan fotoğrafı iki başkana da aynı anda illeti. Bunun üzerine Gökçek, kullanıcıya “Şerefsizlik yapıyorsun. Ben yazdığımı silmem. Hakaret de etmem. Bir twit tahrifatı kalmıştı. O şerefsizliği de yaptınız. Siz şerefsizlik yapıyorsunuz. Şerefsizlik yapmadınız ise beni mahkemeye versenize” mesajıyla yanıt verdi.