İki erkeğin arasında kaldı

Halle Berry’nin nişanlısı Olivier Martinez, Berry’nin eski sevgilisi Gabriel Aubry’e saldırdı. Mahkemeye taşınan kavga sonucunda Berry’nin nişanlısı, oyuncunun eski sevgilisinin yanına yaklaşamayacak.

İki erkeğin arasında kaldı
27 Kasım 2012 Salı 14:54 tarihinde eklendi, 1.025 kez okundu.

 

ABD'li oyuncu Halle Berry'nin nişanlısının, Berry'nin eski sevgilisine yaklaşmaması yönünde mahkeme emri verildi.
 
Hakim, Fransız Olivier Martinez'in, geçen hafta kavga ettiği Halle Berry'nin eski sevgilisi Kanadalı model Gabriel Aubry'e, 17 Aralık'taki duruşmaya kadar 100 metreden fazla yaklaşmaması kararı aldı.
 
Gabriel Aubry, şiddete uğradığını kanıtlayan fotoğraflarla mahkemeye başvurdu.
 
Gabriel Aubry, Martinez ile ettiği kavganın ardından Perşembe günü kötü muamele şüphesiyle göz altına alınmış, daha sonra 20 bin dolar kefaletle serbest bırakılmıştı.
 
Mahkeme belgelerine göre, Aubry, Martinez'in, kavgadan bir gün önce Halle Berry'den olan 4 yaşındaki kızının okulundaki etkinlik sırasında tehdit ettiğini savunuyor.
 
Gabriel Aubry, kavganın çıktığı gün de Martinez'in, Şükran Günü'nü annesiyle birlikte geçirmesi için kızını götürdüğü Berry'nin evinin park yerinde kendisine tekme ve yumruklarla saldırdığını, ''Bize 3 milyon dolara mal oldun'' dediğini ve Paris'e taşınmazsa kendisini öldüreceğini iddia ediyor.
 
Aubry, yüzündeki yara bereleri gösteren fotoğrafları da belgelerle birlikte mahkemeye sunmuştu. Belgelerde, kavga sırasında Berry ve kızının, park yerinde olmadıkları belirtiliyor.
 
Aubry ve Berry, kızlarının velayeti konusunda uzun bir mücadeleye girmişti. Berry'nin, kızıyla birlikte Paris'e taşınma isteği mahkeme tarafından reddedilmişti. Aubry, kızlarının ortak velayetine sahip.
 
Olivier Martinez ise polise verdiği ifadede, ilk saldıranın Gabriel Aubry olduğunu savunmuştu.