"İki hafta kala şampiyon olmak önemli"

Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğu garantilemenin önemli olduğunu söyledi.

İki hafta kala şampiyon olmak önemli
07 Mayıs 2013 Salı 00:08 tarihinde eklendi.

 

Trabzonsporlu eski futbolcu İsmail Gökçek'in başkanlığını yürüttüğünü ALS MNH Derneği'nin moral gecesine spor camiasının ünlü isimleri katıldı. Geceye UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Galatasaray Kulubü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, A Mili Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçeli Salih Uçan ve Mert Günok, Kasımpaşalı Özer Hurmacı, eski milli futbolcu Rüştü Reçber, Teknik Direktörler Ziya Doğan, Giray Bulak ve sanatçılar katıldı.
 
"İKİ HAFTA KALA ŞAMPİYONLUĞU GARANTİLEMEK ÖNEMLİ"
 
Medya mensuplarının girişte sorularını cevaplandıran Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğu garantilemenin kendileri adına çok önemli olduğunu söyledi. Arıboğan, "Bu yıl oldukça çekişmeli geçen bir lig oynandı. Biz bitime iki hafta kala şampiyonluğu garantiledik. Camia olarak çok mutluyuz. 19. şampiyonluğu kazanarak 4. yıldıza çok yaklaştık." dedi.
 
"GERGİN OLMAYAN DERBİLERİ ÖZLÜYORUZ"
 
Lutfi Arıboğan, pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi içinse şunları ifade etti: "Sporda rekabet çok güzel. Fenerbahçe-Galatasaray rekabetleri de üst düzeydi. Biz derbilerin gergin geçmesini istemiyoruz. Gerginlik oluşmaması için bütün kulüplere de büyük görevler düşüyor. Derbinin gergin geçmesi için bir sebeb yok. Derbilerin gergin olmadığı zamanları özlüyoruz. Bu derbinin gergin geçmesini beklemiyorum." 
 
Öte yandan derbide Fenerbahçe tarafından "Derbide Galatasaray alkışlanmayacak" şeklindeki açıklamalar konusunda Arıboğan, "Bu konuda yorum yapmak istemiyorum." cevabını verdi.
 
A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı da ALS hastalarına destek olmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Avcı, ligi şampiyon bitiren Galatasaray ve UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final oynayan Fenerbahçe'yi tebrik ettiğini ifade etti.
 
Fenerbahçeli Mert Günok da, ALS hastalarına destek vermekten dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

CİHAN