İki kardeşin cesedi sulama kanalında bulundu

Eskişehir'de, dün akşam saatlerinden bu yana kayıp olan, biri özürlü 2 ve 5 yaşlarındaki kardeşlerin cesedi, mahalledeki DSİ'ye ait sulama kanalında buldu.

30 Ağustos 2013 Cuma 18:41 tarihinde eklendi.

Merkez Tepebaşı ilçesi Çamlıca Mahallesi Dilaver Sokak'ta oturan bir ailenin 5 yaşındaki konuşma özürlü oğlu Murat Sezer ile 2 yaşındaki oğlu Mehmet Sezer, dün saat 17.00 sıralarında, annesi uyurken evden ayrılmış ve bir daha haber alınmamıştı.

Ailenin başvurusu üzerine polis, İl Acil Afet Müdürlüğü ekipleri ile Yalova'dan gelen dalgıç ekipleri, mahalleden geçen DSİ'ye ait su kanalında arama tarama çalışması başlattı. Çevre sakinlerinin 'çocuklar en son kanalın yanında oynuyordu' ifadeleri üzerine kanaldaki aramalarını artıran dalgıç polisler, iki kardeşin cesedine ulaştı.

Dalgıç polisler, Mehmet ve Murat Sezer kardeşlerin cesedini, akşam saatlerinde sulama kanalında buldu. Su kanalından çıkarılan kardeşlerin cesedi, otopsi için Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Anne Zeynep Sezer'e, çocuklarının durumuyla ilgili bilgi verilmezken, üzücü haberi alan Baba Nurettin Sezer ise fenalık geçirdi. Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.


CİHAN