"İki takım çalıştırmasını uygun bulmadım"

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen, Maraton.com.tr'ye özel açıklamalarda bulundu. Milli Takım'da 3. Fatih Terim dönemini değerlendiren Ali Şen, hem Türkiye Futbol Federasyonu ve Başkan Yıldırım Demirören'i hem Galatasaray'ı hem de Fatih Terim'i eleştirdi.

İki takım çalıştırmasını uygun bulmadım
23 Ağustos 2013 Cuma 22:22 tarihinde eklendi.

Ali Şen, "Fatih Terim'i çok yakından tanırım ve çok sevdiğim bir hocadır. Türk futbolundaki en gurur duyulacak hocadır benim için. Ancak yaşanan olaylardan sonra Fatih Terim'in milli görevi kabul etmesine şaşırdım." dedi.

Yaşanan gelişmeleri tasvip etmeyen Ali Şen, "Öncelikle ekonomisi yüksek, daha düne kadar futbolda dünyada ilk 5'e giren, dünya 3.sü olmuş bir ülkede aynı hocanın iki takımda çalışmasını uygun bulmadım. Çünkü milli takım hocalığı ikinci iş olarak kabul edilen bir görev değildir.

Özellikle her geçen gün futbolun ve kulüplerin hedeflerini büyüttüğü bir ülkede iki takım çalıştırmak zordur. Hem Federasyon, hem Galatasaray Kulübü, hem Fatih Terim büyük sıkıntılar yaşayacaktır. Fatih Terim, Galatasaray'dan ayrılıp Milli Takım'a öyle gidebilirdi. Türkiye Futbol Federasyonu, Milli Takım'ı 2. görev olarak bir hocaya teslim etmemeliydi. Yapılanları beğenmedim." ifadelerini kullandı.


CİHAN