"İki takım da yeteneklerini sergiledi"

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Torku Konyaspor’la yaptıkları karşılaşmada iki takımın da kazanmak adına futbolun bütün bireysel yeteneklerini sergilediğini söyledi.

İki takım da yeteneklerini sergiledi
20 Ekim 2013 Pazar 20:52 tarihinde eklendi.


3-3 berabere biten Torku Konyaspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında konuşan Uygun, iki takımı da kutladığını belirtti. Uygun, şöyle konuştu:

"Gayet iyi mücadele ettiler. Kazanmak adına futbolun bütün bireysel yeteneklerini sergilediler. Sonucunda bol gollü, puanların paylaşıldığı bir maç oldu. Özellikle son 20 dakikada Konyaspor’un daha atak oynama arzusunun olacağını biliyorduk. Bundan önceki maçlarda da aynı tarzda futbol sergilemişti. Önlem olsun diye orta sahaya iki tane takviye yaparak hem topun bizde kalmasını, hem de bu anlamda istediğimiz sonucu almak istedik ama maalesef arka arkaya yediğimiz gollerle rakibimiz beraberliği yakaladı.

Akabinde tekrar bir pozisyon ürettik, direkten döndü. Onların da kaçan topları var. Zevkli, çekişmeli bir maç oldu. Futbolcularımın hepsini kutluyorum. Sonucunda alınan puan puandır. Lig maratonu uzundur. Bu uzun maratonda belli handikaplar yaşayacağız."

Gaziantepsporlu futbolcu Ekrem Dağ da 3 puanı isteyerek maça çıktıklarını anımsatarak, "İyi başladık. 1-0 geriye düştük. Sonra bütün maç boyunca oyunun hakimiyeti bizdeydi. Skor 3-1 iken de rahat görünüyordu. Ama bir puan aldık. Önümüzdeki maça bakmamız lazım." diye konuştu.

Stilic ise ilk 20 dakikada iyi olmadıklarını sonra toparladıklarını kaydederek, 2 puan kaybettikleri için çok üzgün olduklarını vurguladı.


CİHAN