İki vekil fuarda kitap satacak

BDP eşbaşkanı Selahattin Demirtaş ve İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Ragıp Zarakolu'na destek için kitap fuarında gönüllü olarak çalışacaklar.

İki vekil fuarda kitap satacak
16 Kasım 2011 Çarşamba 12:21 tarihinde eklendi, 1.219 kez okundu.

 

İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ve BDP eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, bir süre önce KCK soruşturmaları kapsamında tutuklanan Belge Yayınları editörü ve Türkiye Yayıncılar Birliği Yayımlama Özgürlüğü Komitesi Başkanı Ragıp Zarakolu'na destek için 17 Kasım Perşembe günü Belge Yayınları standında gönüllü olarak çalışacaklar.
 
BDP eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, bu yıl 30'uncusu düzenlenen Tüyap Kitap Fuarı'nda yer alacaklarını Twitter aracılığıyla duyurdu:
 
"Merhaba. Perşembe günü saat 14:30-16:30 arasında,TÜYAP'ta Belge Yayınları standında Ragıp Zarakolu ve bütün siyasi tutsaklara dikkat çekmek ve destek olmak amacıyla, Sırrı Süreyya ile birlikte gönüllü stand gorevlisi olacağız. Bekleriz."
 
 
Tüyap Kitap Fuarı 3. Salon 509- D standında yer alan Belge Yayınları, 17 Kasım Perşembe günü saat 14:30- 16:30 arasında ziyaretçilerini bekliyor.

NTV