İkinci deyip geçme!

Fenerbahçe'yi, 6. maçlar sonrası tablo değişmezse, kurada Liverpool, Newcastle, Tottenham, İnter, Stuttgart, Napoli, Levante, Leverkusen, Basel gibi güçlü grup ikincileri bekliyor

İkinci deyip geçme!
24 Kasım 2012 Cumartesi 13:08 tarihinde eklendi, 1.010 kez okundu.

 

Avrupa Ligi C Grubu’ndaki mücadelesinde müthiş bir performans gösterip, 5. maçlar sonunda elde ettiği 13 puanla gruptan lider çıkmayı garantileyen Fenerbahçe, şimdiden bir üst turdaki rakibini beklemeye başladı.

Kuraya kendisi gibi gruplarını lider bitiren 11 takım ve Şampiyonlar Ligi’nden gelecek 4 ekiple birlikte seri başı olarak katılacak olan Kanarya, gruplarında ikinci olan 12 ve Devler Ligi’nden gelecek diğer 4 takımla eşleşecek. Gruplarda şu andaki tabloya bakıldığında insanın, “keşke grup ikincisi olsaydı” diyesi geliyor. Çünkü 5. maçlar sonrası oluşan tabloda, 12 grubun ikincileri arasında birbirinden güçlü takımlar dikkat çekiyor. Öyle ki, şu anda tam 3 İngiliz takımı, gruplarında ikinci sırada. Bu takımlar, Liverpool, Newcastle ve Tottenham.
 
ATLETICO MADRID İHTİMALİ DE VAR
 
İtalya’dan İnter ve Napoli, Almanya’dan Mönchengladbach, Stuttgart, Leverkusen, İspanya’dan Levante, İsviçre’den Basel, Çek Cumhuriyeti’nden Sparta Prag ile Pizen de ikinci sırada yer alıyor. İlginç bir nokta ise geçen sezonun Avrupa Ligi şampiyonu Arda ve Emre’li Atletico Madrid’in, 2.  olup, muhtemel rakipler arasına katılması ihtimali. 12 puanla lider durumda bulunan Atletico, son maçta grup ikincisi Pizen’e konuk olacak. Bu maçı Çek ekibinin kazanması halinde İspanyollar, grubu ikinci sırada bitirecek. Napoli, İnter, Sparta Prag, M’Gladbach (bu turda eşleşme ihtimali yok), Leverkusen’in gruplarını 2. sırada bitirmesi kesin. Son maçların ardından Liverpool ile Anzhi, Newcastle ile Bordeaux, Genk ile Basel, Hannover ile Levante yer değiştirebilir.  Steaua, Stuttart, Kopenhag ve Lazio, Tottenham, Panathinaikos arasında sıralama değişebilir.
 
 
Fanatik