İkinci el eşya deyince akla gelen ilk adres

Müşteri ihtiyaç ve gereksinimleri doğrultusunda sürekli kendini yenileyen Cadde Spot 2. El eşya Alım ve Satış Merkezi ikinci el eşya deyince akla gelen ilk adres olmuştur.

İkinci el eşya deyince akla gelen ilk adres
24 Aralık 2012 Pazartesi 13:31 tarihinde eklendi, 1.806 kez okundu.

 

Temel ev eşyalarından büro malzemeleri ve ofis ekipmanlarında kadar birçok ürünü kapsayan geniş yelpazesi ile siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaktadır.
 
Merkezi Küçükyalıda  olan kuruluş, pilot bölgesi başta olmak üzere İstanbul'un her iki yakasında da faaliyet göstermekte olup, elden çıkarmak istediğiniz mobilyalara kendi değerini biçen ender firmalardan olma özelliği ile spot eşya sektörünün lideri arasında yerini almıştır.
 
Sahip olduğu kurumsal ilkeler çerçevesinde müşteri ve çözüm odaklı hareket etmeyi ilke edinmiş olan Cadde Spot, alım ve satış hususunda tüm beklentilerinize cevap verecek nitelikteki alternatifleriyle siz değerli müşterilerimizi hizmet sunmaktadır. Değerinde satın aldığımız bütün ürünleri titizlikle elden geçirerek tadilat, bakım ve temizliğini üstlenen kurumumuz müşterilerine uygun fiyat, cazip ödeme seçenekleri ve birçok kampanya seçenekleri sunmaktadır.
 
Her türlü spot eşya ihtiyacınız için 0 212 657 41 50 numaralı telefondan Caddespot yetkililerine ulaşabilir, elinizde bulunan ya da almayı düşündüğünüz eşyalarla ilgili merak ettiğiniz konularda yardım alabilirsiniz.
 
ikinci el eşya alarak var olan mekanınızı fonksiyonel hale getirmek istiyorsanız mutla bizimle iletişime geçmelisiniz.