İkinci Nihat dönemi sona erdi

Nihat Kahveci'nin 2. Beşiktaş dönemi sona eriyor. Siyah-beyazlı kulüp, tecrübeli futbolcunun sözleşmesini karşılıklı olarak feshetme kararı aldı.

İkinci Nihat dönemi sona erdi
18 Mayıs 2011 Çarşamba 11:39 tarihinde eklendi, 1.633 kez okundu.

 


Beşiktaş'ta sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildiği duyurulan Nihat Kahveci, kendisine verdikleri destekten ötürü Beşiktaş taraftarına teşekkür etti. 
     
Nihat Kahveci, Lig TV'de canlı yayında yaptığı açıklamada, işler sahada iyi olmadığı zaman, gerekli verim alınamadığı zaman insanların oyuncular hakkında konuşmaya başladığını dile getirerek, "Biz de böyle bir karar aldık. Herkese teşekkür ederim. Özellikle taraftarımıza teşekkür ederim. Sahada iyi de olmasam, bana desteklerini sürdürdüler. Tek üzüntüm, taraftarımızın verdiği desteğe sahada karşılık verememiş olmak" dedi. 
   
Duruşuyla kimliğiyle Beşiktaş camiasını çok iyi temsil ettiğine inandığını, bundan sonra da nereye giderse gitsin aynı duruşu ortaya koyacağını anlatan Nihat, "Geldiğim andan itibaren ekonomik anlamda aldıklarım, verdiklerim ve veremediklerim çok konuşuldu. Son dönemim başarısız geçse de ben Beşiktaşlı Nihat Kahveci'yim. Bir söz veriyorsam, sözümün arkasında sonuna kadar dururum. Türkiye'de başka bir takımda oynamak, belki, (Büyük konuşuyor) diyecekler ama hiç düşünmediğim bir şey" ifadelerini kullandı. 
     
Nihat, Beşiktaş'tan ayrılırken kimseye kızgınlığı olmadığını da sözlerine ekleyerek, "Herkese hakkımı helal ediyorum. Herkes de bana hakkını helal etsin" diyerek sözlerini tamamladı.