İlginç bir transfer hikayesi!

Beşiktaş, 28 Mayıs 2012 tarihinde Bucasporlu genç golcü Emre Güral ile görüşmelere başladığını KAP'a bildirmişti.

İlginç bir transfer hikayesi!
26 Ocak 2014 Pazar 17:41 tarihinde eklendi.
Ancak 3 gün sonrasında ise Emre'yi almaktan vazgeçen Beşiktaş, aynı tarihlerde Arsenal'den Oğuzhan Özyakup'u kadrosuna kattı.

Bucaspor'un Emre için istediği rakamı yüksek bulan siyah beyazlılar, tercihini Oğuzhan'dan yana kullanmış ve futbolcuyu 500 bin Euro karşılığı Arsenal'den transfer etmişti. Beşiktaş'tan daha önce Arsenal ile Oğuzhan için transfer pazarlığı yapan bir diğer Türk takımı ise Trabzonspor'du. Trabzonspor, Arsenal'in istediği bonservis bedelini yüksek bulunca görüşmeler sonlanmış ve Oğuzhan Beşiktaş'ın yolunu tutmuştu.
 
Bundan bir kaç gün sonra ise Beşiktaş'ın almaktan vazgeçtiği Emre Güral için KAP'a bildirim yapıldı. Bu kez bildirimi yapan Trabzonspor kulübü oldu. Bordo mavililer, 600 bin Euro karşılığı Emre Güral'ı renklerine bağladı.
 
Emre Güral'ı alan Trabzonspor ile Oğuzhan'ı kadrosuna katan Beşiktaş'ın, ilginç transfer hikayesi böylelikle gerçekleşmiş oldu. Aynı transfer döneminde Beşiktaş ve Trabzonspor ile görüşen ve takımların vazgeçmesi üzerine rakibe imza atan futbolcular, dün akşam karşı karşıya geldiler.

Emre takımının golünü atarken Oğuzhan da mücadelesiyle takdir topladı. Kaderin cilvesi olarak nitelendirilen bu transfer hikayesinin sonunda Emre Trabzonsporlu, Oğuzhan da Beşiktaşlı taraftarların gönlünde taht kurmuş durumdalar.

DHA