İlhan Cavcav'dan Fenerbahçe'ye tehdit

Kulüpler Birliği Vakfı ve Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, vakfın toplantılarına katılmayacağı yönünde kendilerine bilgi gönderen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a tepki gösterdi.

İlhan Cavcavdan Fenerbahçeye tehdit
13 Kasım 2013 Çarşamba 19:53 tarihinde eklendi.
İlhan Cavcav, Maslak Sheraton Otel'de gerçekleştirilen Kulüpler Birliği Vakfı toplantısının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, toplantılara katılmayan ve bundan sonra vakfın bu tür organizasyonlarında yer almayacağı yönünde bilgi gönderdiği belirtilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım'ın herkes gibi gelip geçici olduğunu vurgulayarak, "Aziz Yıldırım olduğu kadar yer yakar. Dolayısıyla buraya katılmamakla, 'bir daha Kulüpler Birliği'ne gelmeyeceğim' demekle bir insan büyümez. Kim ne yaparsa kendine yapar.

Fenerbahçe demek Türkiye demek. Çok taraftarı olan, çok nezih insanların oluşturduğu bir topluluk demek. Allah'tan başka büyük yoktur. Kim ne yaparsa yapsın kötülük kendinedir. Aziz Yıldırım'ı birliğe davet ediyorum. Yoksa bir dahaki sefer karar alacağız ve ihraç edeceğiz. Fenerbahçe bir toplantıya daha katılmazsa Kulüpler Birliği'nden ihraç edeceğiz" diye konuştu.
 
ZAMAN KARDEŞLİK ZAMANI
 
"Trabzonspor Kulübü başkanı ve Fenerbahçe Kulübü başkanının böyle ileri geri serzenişlerine kamuoyu gülüyordur" diyen Cavcav, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben İlhan Cavcav, 80 yaşına gelmiş biri olarak gülüyorum. Bu şekilde hareketlerinden dolayı ayıplıyorum.

İbrahim Hacıosmanoğlu, geldi katıldı. Katıldığı için teşekkür ediyorum. Çok önemli işi bulunduğu için ayrılmak mecburiyetinde olduğunu ve her karar için bana yetki verdiğini söylemeliyim. Zaman kardeşlik zamanı. İstanbul'da veya Trabzon'da oynanacak müsabakada 'vay sen Trabzonlusun, vay sen Fenerlisin' diyerek sporcuyu birbirine düşman etmenin zamanı değil."
 
Toplantıda, Kulüpler Yasası ve elektronik bilet uygulaması konuşuldu. Cavcav bu konuda ise şunları söyledi: "Kulüplerimiz için önemli olan 'e-bilet' uygulamasının yanı sıra spor kanunu ile ilgili 3 saate yakın bir toplantı gerçekleştirdik.

55-60 kişiyle yaptığımız toplantı sonunda çok iyi kararlar aldığımızı ümit ediyorum. İki şekilde komisyon kurduk. Altı kişiden oluşan bu heyet, Ankara'da Spor Genel Müdürlüğü'nün hukukçularıyla beraber spor kanunu hakkında 2-3 günlük çalışma yapıp, spor kanununu futbolumuzun geleceği açısından olumlu hale getirecekler. Bu toplantının ardından Kulüpler Birliği olarak kararımızı vereceğiz."
 
Toplantıya, Fenerbahçe Kulübü dışındaki Süper Lig'de yer alan 17 kulübün yöneticileri ve temsilcilerinin katıldığı bildirildi.

DHA