İlk antrenmanına çıktı

17 Temmuz'da başlayan kamp, yarın Türkiye saati ile 18.00'da Arnavutluk ekibi KF Laçi ile Villahc'ın Lind stadında oynanacak hazırlık maçı ile sona erecek. Siyah Beyazlı kafile karşılaşmanın ardından İstanbul'a hareket edecek.

İlk antrenmanına çıktı
01 Ağustos 2013 Perşembe 13:08 tarihinde eklendi.
Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman koşu ve kondisyon çalışmaları ile başladı. Sakatlıkları bulunan Holosko ve Uğur antrenmana çıkmazken, Franco ve Oğuzhan hafif tempolu koşu yaptılar. Dün oynanan hazırlık maçında başına aldığı darbe nedeniyle hastaneye kaldırılan Franco'nun durumunun ciddi olmadığı belirtildi.

Dün akşam Avusturya kampına katılan yeni transfer Atiba Hutchinson, Beşiktaş ile ilk antrenmanına çıktı. Yaklaşık bir buçuk saat süren antrenmana pas çalışmaları ile devam edildi.
 
Antrenmanın son bölümünde teknik direktör Bilic, 4'er futbolcudan oluşturduğu takımlarla yarı sahada maç yaptırdı. Hıtvat teknik adam futbolcularında sadece 2 pas ile gol atmalarını istedi. Bu çalışmada yer alan Atiba'nın fiziki olarak hazır durumda olması gözlendi. 

DHA