"İlk atışta hedefi vurdum"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Paralimpik Olimpiyatları için bulunduğu Soçi’de spor tüfeği ile deneme yaptığını, ilk atışta hedefi vurduğunu söyledi

İlk atışta hedefi vurdum
09 Mart 2014 Pazar 13:12 tarihinde eklendi.

Ukrayna takımından bir kadın sporcu ile sohbet eden Putin, “Atışı denedim. Belki kazara, ilk atışta hedefi vurdum…” dedi.

Sporseverler Rus takımlarının iyi mücadele ettiğini de söyleyen Putin, oyunlara iyi bir başlangıç yaptıklarını hatırlattı. Paralimpik oyunlar için Rus takımının iyi çalıştığını kaydeden Rus lider, Ukrayna’nın da iyi bir ekibi olduğunu söyledi ve başarı diledi.

Rus lider 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile Paralimpik Olimpiyatları’na katılan kadın sporcularla bir araya geldi. Tüm sporculara çiçek dağıtan Rus lider, oyuncuları tebrik etti.

OLİMPİYATLAR TANSİYONU DÜŞÜREBİLİR

Uluslararası Paralimpik Olimpiyatları Komisyonu Başkanı Philip Craven’la görüşmede bulunan Rus lider, olimpiyatların Rusya ve Batı arasında Ukrayna ile ilgili tansiyonun düşmesine vesile olmasını ümit ettiğini söyledi.

Ukraynalı ekiple görüştüğünü ifade eden Putin, “Onların bu tartışmalardan etkilenmemesi önemli. Onların yarışlara odaklanması gerekiyor.” dedi.

Rus lider açılış sonrası Soçi’de düzenlenen yarışları Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev’le birlikte izledi.


CİHAN