İlk Full HD Akıllı Telefon

Son zamanlarda inovasyon konusunda eleştirilen HTC, yeni modeliyle bu eleştirilere cevap vermiş oluyor. HTC, J Butterfly ile dünyanın ilk Full HD mobil telefonunu hazırladı.

İlk Full HD Akıllı Telefon
17 Ekim 2012 Çarşamba 15:59 tarihinde eklendi, 1.713 kez okundu.

HTC, geçtiğimiz yıllarda G1, HD2 ve Desire gibi yenilikçi modellerle hızlı bir yükselişe geçmişti. Sense arayüzü, o zaman bazı temel ihtiyaçları arayüzünde karşılayamayan Android 2.1 Eclair gibi eski sürümlere göre inanılmaz yenilikçi geliyordu.

 
HTC, daha sonra birbirlerine benzer pek çok modeli aynı anda piyasaya sürüp, bu modelleri güncellemeyi de başaramayınca firmanın satış oranları gerilemeye başlamıştı. HTC, uzun zamandır bu kadar iddialı bir telefon duyurusu yapmamıştı. Bugün açıklanan HTC J Butterfly, şimdilik tartışmasız dünyanın en iyi telefonu gibi gözüküyor.
 
Dünyanın ilk Full HD ekranlı akıllı telefonu:
HTC J Butterfly, 5 inç boyutunda Full HD Super LCD 3 ekran kullanan telefon, One X'teki Super LCD 2 ekranın kalitesini daha da yukarı seviyeye çıkartıyor.
 
İnç başına 440 ppi değeri sunan HTC J Butterfly, dünyanın en iyi ekranına sahip diyebiliriz. Ayrıca ekranın renk kalitesi olarak son derece iddialı olduğu da söylenenler arasında. Super LCD 3 teknolojisi, en iyi renk doğruluğunu sunuyor olabilir. 

shiftdelete.net