İlk kez uçağa bindiler

Atlas Jet tarafından yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında 30 lise öğrencisi hayatlarında ilk kez uçağa binerek İstanbul’a geldi.

İlk kez uçağa bindiler
03 Nisan 2013 Çarşamba 12:16 tarihinde eklendi.

 

Uçağa bindikleri için çok mutlu olduklarını ifade eden öğrenciler, bu fırsatı kendilerine veren herkese teşekkür etti. 
 
Atlas Jet Havayolları, sosyal sorumluluk projesi kapsamında hiç uçağa binmemiş öğrencileri seyahat ettiriyor. Bu kapsamda Atlas Jet, 30 lise öğrencisini Yozgat'tan İstanbul’a getirdi. 
 
11. sınıf öğrencisi Mustafa Gencer, daha önce hiç uçağa binmediğini, uçağa binmenin çok güzel bir duygu olduğunu söyledi. Kalkış sırasında sıkıntı olduğunu fakat inerken uçağa alıştığını ifade eden Gencer, kendisini kuşlar gibi hissettiğini anlattı. 
 
Zeliha Güneş ise İstanbul’a ilk defa geldiğini kaydetti. İstanbul’u çok merak ettiğini dile getiren Güneş, İstanbul’da her yeri gezmek istediğini belirtti. Kendisinin de arkadaşları gibi ilk kez uçağa bindiğini dile getiren Güneş, ilk başlarda korktuğunu ama sonra alıştığını anlattı. Kokpite de girdiğini belirten Güneş, oranın çok farklı olduğunu dile getirdi. 
 
AtlasJet Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hicran Tekin, bu projenin amacı hiç uçağa binmemiş çocukları uçakla seyahat ettirmek olduğunu ifade etti. Öğrencilerin ilk kez Atlasjet’le taşımanın kendileri için büyük mutluluk verdiğini belirten Tekin, bu güne kadar çok sayıda öğrenciyi taşıdıklarını, bundan sonraki seferlerde de öğrencileri İstanbul’a getirmeyi planladıklarını ifade etti. 
 
 

CİHAN