"İlk müşterim BJK'lı ünlü futbolcuydu"

Ünlü mankenleri zengin iş adamlarına ve futbolculara pazarlayan fuhuş şebekesini polis 1,5 yıllık takibin ardından çökertti

İlk müşterim BJKlı ünlü futbolcuydu
13 Ocak 2011 Perşembe 08:27 tarihinde eklendi, 3.756 kez okundu.

 

Şebeke liderlerinden Dinçer Dinçsoy’un organizasyonu ile fuhuş yaptığını kabul eden 20 yaşındaki model G.M.U, “Beşiktaş’ın efsane futbolcusuyla otelde birlikte oldum. İşimiz 2 dakikada bitince taksiye binip geri döndüm” dedi.
 
Polisin 1,5 yıl boyunca adım adım izleyerek çökerttiği elebaşılığını Dinçer Dinçsoy’un yaptığı 25 kişilik fuhuş şebekesi, adliyeden serbest kaldı. Soruşturma dosyasına giren 512 sayfalık fezlekede, şebekenin aralarında ünlü mankenler, eski futbolcular ve işadamlarının bulunduğu bir fuhuş çarkını nasıl çevirdiği gözler önüne serildi.
 
LİSEYİ TERK EDİP MODEL OLDU
 
Emniyetteki ifadesinde liseyi terk ederek modelliğe başladığını anlatan 20 yaşındaki G.M.U, bu süreç içerisinde çete lideri Dinçer Dinçsoy ile tanıştığını belirterek Dinçsoy’un kendisini fuhuş yapmak için ikna ettiğini söyledi. 2010 yılının Ocak ayında Dinçer’in kendisini arayarak Polat Tower’da Beşiktaş’ın efsanevi futbolcusunun kendisini beklediğini söylediğini anlatarak “Bana ‘Benim sürekli müşterimdir. Ne istiyorsa yap. Sana 600 TL verecek. Taksi aşağıda beklesin. İşi 10 dakidada bitecek. Onu çok mutlu etmelisin. Sonra çıkar gidersin’ dedi.
 
Ben de otele gittim. Çok ünlü eski bir futbolcuydu. İlişki 1-2 dakika sürdü. Sonra otelden çıktım ve taksiye binerek eve geri döndüm. Futbolcudan aldığım paranın 200 TL’sini Dinçsoy’a gönderdim” dedi.
 
FUHUŞ ÇETESİNİN BEST MODELİ!
 
Geçtiğimiz yıl yapılan Best Model of Turkey 2010 yarışmasına da katılan Ş.A. isimli mankeni The Ritz Carlton Otel’de bekleyen müşterisine pazarlayan örgüt yöneticisi Cihan Güler’in konuşmaları teknik takibe takıldı. Konuşmalarda Güler bir müşterisi ile “Şimdi bu son Best Model mi bilmiyorum onun seçmelerinde bir kız arkadaşım var. Birazdan yanıma gelecek. 1.78 boyunda sıfır beden bir kız Ş. A. istersen internetten de bakabilirsin. Nasıl bir program yapacağımızı söylersen ben sana fiyat söyleyeceğim” şeklinde konuşuyordu. Bu konuşmanın ardından Ş.A ve Güler’i takibe alan polis ikiliyi otele kadar izledi.

Posta