İlk öpücük ilk kavga

Cumbul ve Özbaş’ın evliliğinin yankıları sürerken Erol Özbaş’ın, “Hayırlısı olsun, ilerde daha güzel evlilikler yapar.?Benim oğlum herhalde annesini özledi” sözleri gündeme bomba gibi düştü

İlk öpücük ilk kavga
26 Ağustos 2012 Pazar 11:24 tarihinde eklendi.

 

Meltem Cumbul’un kendisinden 14 yaş küçül turizmci Alican Özbaş ile sürpriz nikahı magazin gündemine bomba gibi düştü.

İş adamı Nurettin Hasman’ın ikiz kızlarından Merve Hasman ile 2009’un eylül ayında evlenen ve kısa süre içerisinde boşanan Alican Özbaş, aradığı mutluluğu oyuncu Meltem Cumbul’da bulduğunu açıkladı. Çifte kumrular nikahta sonra ertesi gün Kuşadası’nda başbaşa balık yerken daha sonra Murat Dalkılıç’ın sahne aldığı Jade Caberet’e giderek balayının ilk eğlencesini gerçekleştirdi. Cumbul’un saçını düzeltirken evlilik yüzüğünü göstermesi dikkatlerden kaçmadı.
 
‘Haberim olmadı’
2000 yılında sahibi olduğu İmbat Otel’de Ajda Pekkan ile kıydığı imam nikahı ile akıllarda yer eden damat Alican Özbaş’ın babası Erol Özbaş sürpriz nikahla ilgili Milliyet’e şok eden açıklamalar yaptı. Oğlunun evlendiğini bir arkadaşının açtığı telefondan sonra öğrendiğini belirten Özbaş, “‘Nikaha katılmadım çünkü haberim olmadı. Ben tekne ile açılmış Yunan adalarına gitmiştim. Bizim oğlan o arada evlenmiş. Nikah şahidinin kim olduğunu bile bilmiyorum. Oğlumun evlendiğini bir arkadaşımdan duydum.’Hayırlısı olsun. İleride daha güzel evlilikler yapar’ dedim.Benim oğlan herhalde bir kaç kere daha evlenecek. Alican herhalde kendisine anne aradığı için kendisinden 14 yaş büyük Meltem Cumbul ile evlendi. Benim oğlan eş yerine demek ki anne buldu” dedi.
 
Özbaş’ın annesinden 30 yıl önce boşandığını anlatan Özbaş, şöyle konuştu:
 
“Benim oğlan herhalde annesini çok özledi. Alican, evlilik kararını kimseye danışmadan Meltem ile beraber almış. Meltem Cumbul’a saygı sonsuzdur, gayet cici hanımefendi ama öğrendiğim kadarıyla daha çok çıtır gençlerle ilgileniyormuş. Bir önceki sevgilisi de (Kıvanç Tatlıtuğ) öylemiş ama benim oğlan ilerleyen yaşlarında üç - dört tane daha kadın alır. Biliyorsunuz ben geçmişte imam nikahları kıyıyordum. Bizimki resmi yapıyor. İyi bir çocuk olduğu için kanunlara uyuyor. Ancak benim beğendiğim kadınlar, benim oğlumun evlendiği kadınlardan daha genç... Bizim oğlan 14 yaş küçük, hanımefendi biraz daha yaşlanınca bizim oğlan ne yapar, gider başka birini bulur. Yaşlı kadın ona yetmez.”

Milliyet