İlk sevişmede yapılması gereken 5 kural!

İlk defa ya da yeni biriyle seks yapmak biraz stresli gibi görünebilir.

İlk sevişmede yapılması gereken 5 kural!
27 Aralık 2010 Pazartesi 18:33 tarihinde eklendi, 38.800 kez okundu.

 

Keyifli bir seks için aklınızda bulunması gerekenler;

1. İlk defa birlikte olduğunuz kişiyle mükemmel bir seks bekmeleyin. Hayal ettiğiniz birçok şey olabilir ancak önce birbirinizin hoşlandığı ve hoşlanmadığı şeyleri deneyin. Bedenin istekleri kadar ruhun ne istediği de önemlidir. Acele etmeyin ve hayalinizdeki hemen her şeyi ilk gece yapmaya çalışmayın.
 
2. Korunmasız birliktelik en büyük hatalardan biridir. Sık partner değiştiren biriyseniz ya da karşınızdaki kişi öyleyse ne olursa olsun korunmadan hareket etmeyin. Evlilik sonrası ilk gecenizde bile hastalıklar, gebelik gibi risklerini aklınızda bulundurun. Yanınızda mutlaka prezervatif bulundurun.
 
3. Sabah kalktığınızda utangaç davranmak. Ne istediğini bilen biriyseniz sabah uyandığınızda yanlış olan, utanmanızı gerektiren bir şey yok. Kendinizi biraz garip hissedebilirsiniz ancak geceki durumun kendinize olan güveninizi artırması gerekir. Onu öpmekten ve şakalaşmaktan çekinmeyin. Seks sonrası biraz garip hissettiğinizi ona yansıtmayın çünkü hoşunuza gitmediğini düşünüp tedirgin olabilir.
 
4. Üzerine çok düşmeyin, şımartmayın. İlk defa seks yaptığınız kişinin evindeyseniz ona dışarı çıkmayı teklif edin, akşam daha çok eğlenmek için nedeniniz olacaktır. İlk geceden sonra çiftler de düşünceleriyle başbaşa kalmak, geceyi değerlendirmek isterler. Bu yüzden onlar da kendilerine dışarıda bir program ayarlayabilirler. Birlikte uyumak veya yaşamak demek hayatınızın her anında birlikte olacağınız anlamına gelmez. Birbirinizin üzerine fazla düşmeyin.
 
5. Birlikte olduğunuz geceden sonra sizi aramazsa kapris yapmayın. Karşınızdakinin her zaman romantik ve istekli olmasını bekleyemezsiniz. Günlük yaşamınıza devam edin, merak ediyorsanız siz arayın. Karşınızdaki kişi sesinizi duyduğu için mutlu olmadıysa ilişkinizi gözden geçirin. İlk gece sonrasında evli çiftler için ise durum daha farklı. Çiftler birbirlerini arayıp, çiçek ve hediyelerle romantizmin ve isteğin devam etmesini sağlayabilir.